Kataloger

  Katalogerne åbner som "bladre-PDF" i et nyt vindue.

  Find inspiration til arbejdsbeklædning, sikkerhedssko og tilbehør til arbejdstøj i de mange MASCOT-kataloger.

  I MASCOT hovedkatalog finder du alle aktuelle produkter samt information om fx certificeringer, stofkvaliteter og anvendelsesmuligheder. Leder du derimod efter tøj, sko eller tilbehør til en særlig branche, bestemte produkttyper, som fx sokker og undertøj, eller tøj med bestemte funktioner, så kig i en af vores mange mindre specialbrochurer.

  Hvert eneste katalog har mere grundige forklaringer af særlige detaljer og tips til at sammensætte tøjet. Desuden er der lidt viden bagom MASCOT om fx, hvordan arbejdstøjet bliver gennemtestet på vejen mod hylden hos en af de mange MASCOT-forhandlere.

  I sortimentet er der mere end 600 produkter, og selv om de er opdelt i forskellige serier, er farverne ens på tværs. Det giver utallige muligheder for at sammensætte individuel profilbeklædning fra top til tå til medarbejderne på jeres arbejdsplads.

  Alle kataloger og brochurer åbner i et online katalog, du kan bladre og zoome i. Du kan også hente det ned som pdf eller udvælge nogle enkelte sider, du gerne vil gemme.