Privatlivs - og cookiepolitik

Mascot International A/S tager alle forpligtelser over for kunderne alvorligt, og det omfatter også den måde, vi behandler de data, du giver os.

Privatlivs- og cookiepolitikken fastsætter den måde, vi behandler alle de personlige data, som er indsamlet via virksomhedens hjemmeside.

Hvornår indsamler vi personlige informationer?

Det er uforpligtende og anonymt for dig at browse og læse vores website. Vi beder dig kun om at opgive din e-mailadresse, hvis følgende gør sig gældende:

  • Hvis du vil deltage i en prisudtrækning eller konkurrence.
  • Hvis du vil kontakte os, sende os en e-mail eller vil have en tilbagemelding.

Vi indsamler kun personlige oplysninger (fx navn og adresse), hvis du giver os disse oplysninger.

Hvordan anvender vi disse oplysninger?

De oplysninger, vi modtager, anvendes til at svare på dine spørgsmål eller kommentarer.

Hvem behandler oplysningerne?

Mascot International A/S, og de personer eller virksomheder, som er ansat af os, og som er med til at lave dette website, websitets indhold og ydelser, behandler og anvender de oplysninger, du giver os, for at vi kan svare på din feedback.

Derudover deler vi ikke dine oplysninger med andre virksomheder uden din tilladelse, med mindre loven kræver det.

Links til andre hjemmesider

Vi viser links til andre websites, som vi benytter eller anbefaler. Vi er imidlertid ikke ansvarlige for andre virksomheders indhold eller politik om personlige oplysninger. Hvis du besøger et andet website, bør du læse deres fortrolighedspolitik og andre politikker.

Ændringer af vores fortrolighedspolitik

Alle ændringer af vores fortrolighedspolitik vil blive beskrevet her. Hvis Mascot International A/S foretager større ændringer vedrørende den måde, vi anvender dine oplysninger, beder vi om dit samtykke, inden vi foretager ændringerne.