Fremtidens arbejdstøj er her nu

  MASCOT® CUSTOMIZED branding
  Thu, 11 May 2023

  Med mere end 40 års erfaring med at designe og producere arbejdstøj til håndværkerne, har MASCOT arbejdstøj unikt kendskab til, hvad håndværkerne efterspørger. Høj kvalitet, god komfort og funktionalitet der passer til hverdagen, står øverst på listen over håndværkernes krav til arbejdstøj – både nu og i fremtiden. De første produkter i serien MASCOT® CUSTOMIZED er nu at finde på hylderne, der hvor du køber dit arbejdstøj.

   

  ”Vi har gentænkt arbejdstøj – endnu engang. Med et bæredygtigt fokus var det ambitionen at skabe verdens bedste arbejdstøj. Arbejdstøj med ekstrem lang holdbarhed og med en endnu højere andel af genanvendt materiale – nu endnu lettere og endnu mere strækbart”, fortæller MASCOTs administrerende direktør og ejer, Michael Grosbøl, om udviklingen af den nye arbejdstøjsserie.

   

  MASCOT® CUSTOMIZED

   

  Udviklet sammen med håndværkere

  Med MASCOT® CUSTOMIZED får du en unik bevægelsesfrihed og nye innovative funktioner. Du kan customize dine bukser og tilføje hængelommer, der matcher dine behov. Hængelommerne kan du desuden placere, hvor du vil med MASCOTs unikke Click Pocket System.

   

  MASCOTs testbrugere har været med i udviklingsfasen, og deres bidrag har blandt andet være med til at sikre den mest optimale placering af lommerne, forstærkninger de helt rigtige steder, ekstremt slidstærke knælommer samt ekstra mulighed for udluftning i bukserne og den helt rette pasform.

   

  MASCOT® CUSTOMIZED

  ”Vi startede som testbrugere for snart to år siden, og nu står vi med en komplet serie. Det har været ekstremt sjovt at være med til at udvikle og sætte sit præg på noget, vi går i mange timer hver eneste dag. Nu kan vi sige: Dem har vi været med til at lave. Det er blevet en del af vores historie.” – Morten og Mikkel, tømrere og to af MASCOTs testbrugere.

   

  Langtidsholdbare produkter med høj andel af genanvendt materiale

  Som håndværker vil du gerne undgå at bruge tid og penge på at skifte arbejdstøj ofte. MASCOT® CUSTOMIZED er let og behageligt som sportstøj og samtidig innovativt og slidstærkt som arbejdstøj. Ovenikøbet er flere af produkterne lavet med en unik høj andel af genanvendt materiale i produktets hovedmateriale.

   

  ”Vi gør hver dag vores bedste for at udvikle arbejdstøj, der holder længe. Som virksomhed har vi en forpligtelse til at reducere vores forbrug og genbruge klodens ressourcer ansvarligt. Langtidsholdbare produkter har altid været en del af MASCOTs DNA – og det vil det også være i fremtiden. Når vi skaber kundernes foretrukne produkter, som de vil bruge igen og igen og som desuden holder længere, minimerer vi samtidig det samlede ressourceforbrug i produktionen, fordi vi over tid producerer færre produkter”, udtaler Michael Grosbøl.

   

  MASCOT har med de mange nye produkter også udviklet nye metervarer sammen med underleverandører for at sikre ekstrem slidstærke produkter, der samtidig indeholder en unik høj andel af genanvendt materiale i hovedmetervaren. Som noget helt nyt, er hovedmetervaren på flere af produkterne lavet af genanvendt polyamid – tekstilrester fra tekstilproduktion.

   

  Arbejdstøj i nye farver

  Håndværkere i dag vil skabe et personligt look – nogle i klassiske farver, mens andre vælger nye, alternative farver, end hvad der traditionelt bliver brugt i deres fag. Med mere end 15 forskellige farvekombinationer i den nye serie MASCOT® CUSTOMIZED, kan håndværkeren skabe sit eget personlige look.

   

  ”Jeg synes, de røde bukser er helt vildt fede. Det er min nye favorit. Så er jeg altså ligeglad med, at den ikke er brun – selvom det er den klassiske farve til tømrer.” – Mikkel tømrer og testbrugere.

   

  I den nye serie fra MASCOT kan du blandt andet vælge imellem tofarvede og ensfarvede bukser i blandt andet efterårsrød / grå, bordeaux / grå og stenblå / mørk marine samt i de mere klassiske farver nøddebrun / sort osv. Som noget unikt kan du hos MASCOT desuden fuldende dit look med lette, fleksible sikkerhedssko i matchende farver.

   

  MASCOT® CUSTOMIZED branding