Arbejdstøj til elektrikere

  Er du elektriker, og ønsker du arbejdstøj af højeste kvalitet, hvor er samtidig er tænkt på funktionalitet, komfort og lang holdbarhed? Hos MASCOT finder du netop det, for vores arbejdstøj til elektrikere er udviklet med dine behov for øje og har en slidstyrke, pasform og komfort, der lader dig yde dit maksimale – hver dag.

  De bedste funktioner og detaljer

  Vores sortiment af arbejdstøj til elektrikere består af mange forskellige produkttyper, så du kan vælge produkter efter dine behov og dit fags krav. I vores arbejdstøj udviklet til elektrikere er der fokus på funktionalitet og detaljer, fx antallet af lommer og deres placeringer, så du altid har plads til dit værktøj og udstyr.

  Arbejder du meget på knæ i løbet af din arbejdsdag, er det oplagte valg arbejdsbukser med knæpudelommer, hvor du selv kan udstyre bukserne med de knæpuder, der passer bedst til dine behov.

  Du kan med fordel vælge arbejdsbukser med hængelommer, der giver dig en ekstra ”værktøjskasse”, som du altid har inden for rækkevidde. Og vælger du bukser med vores unikke Click Pocket System, kan du vælge blandt flere forskellige hængelommer – vi har sågar udviklet specifikke hængelommer til dig, der arbejder som elektriker. Som et ekstra plus kan hængelommer med Click Pocket System flyttes mellem bukser, knickers og shorts. Hængelommerne med Click Pocket System sælges separat.

  Certificeringerne er på plads

  Som elektriker er du indimellem udsat for høj varme, gnister eller elektricitet, der udgør en risiko. Derfor er det vigtigt, du vælger arbejdstøj, som beskytter dig. Vi har derfor et bredt udvalg af flammehæmmende produkter, der beskytter dig mod blandt andet gnister, flammekontakt og varme materialer.

  EN ISO 11612 og 14116 nedsætter risikoen for, at dit arbejdstøj antænder, hvis det kortvarigt udsættes for gnister og ild. Hvis du arbejder i et miljø, hvor du er udsat for længerevarende varme og eller gnister, skal du anvende beklædning, som beskytter dig yderligere. Foruden EN ISO 11612 og 14116 finder du også arbejdstøj til elektrikere, som beskytter dig mod elektrisk lysbue (IEC 61482-2), elektrostatisk ladning (EN 1149-3/5) og svejsning (EN ISO 11611).

  Læs mere om de forskellige certificeringer her

  MASCOT anbefaler også, at du altid benytter beskyttelsesudstyr til hoved, hænder, fødder og andre udsatte områder.