Bukser

    Når det gælder din arbejdsbeklædning, ved MASCOT, at der især er store krav til bukser. De skal kunne stå distancen i skiftende vejr, ved hyppig vask, og i alle typer arbejdssituationer – både stående, siddende og knælende. Samtidig må hverken komfort, funktionalitet og pasform tilsidesættes, uanset hvilken branche du arbejder i. Hos MASCOT finder du en bred vifte af bukser, der hver i sær har deres egen liste af funktioner og fordele. I sortimentet finder du blandt andet jeans, termobukser, regnbukser og arbejdsbukser med forskellige detaljer. MASCOT tilbyder også bukser i Hi-vis, der især egner sig til arbejdssituationer, hvor der stilles krav om fluorescerende sikkerhedsbeklædning.

    Find dit rette match

    Det er ikke altid lige nemt at investere i et par nye bukser. Hvilken livvidde skal man have? Og hvilken benlængde bruger man? MASCOT ved, at det kan være kompliceret at finde din rette størrelse. Derfor har vi udarbejdet en målevejledning, som ligger under fanen ’størrelsesguide’. Med dén i hånden slipper du for problemer med at bukserne sidder for løst eller for stramt, problemer med knælommernes placering, og for hurtig slitage i skridtet og nederst ved buksebenet. For at hjælpe yderligere, har udvalgte bukser knapregulering ved fod, samt mulighed for at forlænge bukserne med yderligere tre centimeter i benene.

    Har du et bestemt ønske til materiale? Eller måske antallet af lommer på dine produkter? Med et sortiment på langt over 100 forskellige bukser har MASCOT helt sikkert det, du leder efter. Ofte har mange virksomheder en specifik farve, der symboliserer deres brand og branche. Derfor finder du i MASCOTs sortiment et hav af farver – både ensfarvet og tofarvet. Vælg den farve du ønsker, og sæt på den måde dit personlige præg på tøjet.