Regnoveralls

  Når dit arbejde foregår udendørs en stor del af tiden, kan det være svært at undgå regn. Hos MASCOT finder du et udvalg af regnoveralls, der beskytter dig ekstra langt op på ryg og lænd, hvilket er praktisk, hvis du har foroverbøjet arbejde. MASCOTs regnoveralls er et glimrende alternativ til et par traditionelle regnbukser. Regnoverallsene fungerer rigtig godt, når du hurtigt skal beskytte dig mod regn, da de er lavet til nemt at kunne trækkes uden på et par arbejdsbukser.

  Hold dig tør gennem hele arbejdsdagen

  MASCOTs regnoveralls er både vind- og vandtætte med tapede sømme, så vandet ikke kan trænge igennem. Med et vandsøjletryk på 10.000 H2O er du sikker på at holde dig tør selv i silende regn. Overallsene er certificeret efter nedbørsnormen EN 343, som er din garanti for, at de beskytter dig optimalt mod regn og nedbør.

  Funktionalitet i fokus

  MASCOT regnoveralls er praktiske til arbejdsbrug og kan nemt tilpasses netop dig. Du finder blandt andet justerbare stofseler med kraftig elastik og knapregulering i siderne. Overallsene har trykknapper i siden ved foden, så de hurtigt kan trækkes over eksempelvis et par støvler. Desuden er der adgang til lommeindhold i forlommerne i arbejdsbukserne inden under fra siderne af dine regnoveralls.

  Vær synlig - også i regnvejr

  Har du et arbejde, hvor du arbejder i nærheden af trafikerede områder eller kørende maskiner, finder du også et par regnoveralls i fluorescerende materiale med reflekser. På denne måde kan du også holde dig synlig for dine omgivelser i vådt vejr.