Tilbehør til fodtøj

    Dine fødder og sikkerhedssko bliver dagligt sat på prøve af både vind, vejr og miljø. MASCOT tilbyder derfor et udvalg af tilbehør til fodtøj for at sikre den bedste arbejdsoplevelse. Som med alle andre sko er komfort vigtig, da sikkerhedsskoene benyttes mange timer hver eneste dag. Hvis skoen klemmer, eller hvis fødderne er ømme efter to timers arbejde, kan det blive en meget lang dag på jobbet.

    Ekstra komfort opnås på mange måder. I sortimentet af tilbehør til fodtøj finder du blandt andet indlægssåler, der giver dig ekstra komfort. De er nemlig alle stødabsorberende, der især er vigtigt, hvis man arbejder på hårde overflader som beton. Samtidig er alle sålerne produceret i et materiale, der er åndbart, så du ikke får våde fødder, der ikke kan slippe af med sved og varme. Uanset om du har en lille eller stor fod kan indlægssålerne møde dit behov. MASCOT leverer indlægssåler i størrelser fra 35 til 48, og i to forskellige vidder for at sikre, at alle kan få komfort i højeste kvalitet.

    Forlæng levetiden på dine sikkerhedssko

    For at sikre, at dine arbejdssko holder længe, må man gribe ind med pleje af skoene fra start. MASCOT har i sortimentet af tilbehør til fodtøj derfor en lang række plejemidler. Blandt andet en imprægneringsspray og et skoplejemiddel, der styrker skoens ydre og beskytter mod fedt og snavs. Det ydre lag, som plejemidlerne giver skoen, beskytter også mod vand, og sørger samtidig for at du stadigvæk kan ånde.

    Er du uheldig at knække dine snørebånd, er der også hjælp at hente. I MASCOTs sortiment af tilbehør til fodtøj findes nemlig også et super slidstærkt snørebånd i polyester. Produktet fås i fire længder.