Vinterjakker

  Vinterjakker

  I denne kategori finder du arbejdsjakker til vinter. Vores arbejdsjakker til vinter er skabt til at holde dig varm i de kolde måneder, men uden at du behøver at gå på kompromis med din bevægelsesfrihed Vinterjakker fra MASCOT er høj kvalitet, komfort og slidstyrke – Et perfekt valg til de kolde arbejdsdage.

  Arbejdsjakker til vinter

  Når den kolde vintertid står for døren, er det afgørende at være rigtigt klædt på. Vinteren byder på skiftende vejrforhold, og vintertøj skal derfor kunne modstå kulde, nedbør og blæst. Hos MASCOT har vi et bredt sortiment af funktionelle og slidstærke vinterjakker i høj kvalitet. MASCOTs vinterjakker giver dig ultimativ beskyttelse mod vind og vejr, og mange af vinterjakkerne er godkendt efter både kuldenormen EN 342 og nedbørsnormen EN 343. MASCOTs vinterjakker findes i et meget stort udvalg af farver, så der er en jakke til enhver branche. Har du behov for ekstra høj synlighed og sikkerhed på din arbejdsplads, findes vinterjakkerne også i fluorescerende farver og med multibeskyttelse.

  MASCOTS vinterjakker fås i flere forskellige varianter og materialer. Jakkerne er udstyrede med alle de praktiske og rummelige lommer, som du skal bruge for til det værktøj og udstyr, du skal have lige ved hånden. MASCOTs vinterjakker er produceret i materialer af den højeste kvalitet. Du finder derfor jakker som både er åndbare, vindtætte og vandafvisende. Flere af jakkerne er desuden produceret i MASCOTs materiale MASCOTEX® og har tapede sømme, som gør jakkerne 100 % vandtætte. Vinterjakker fra MASCOT er foret med de bedste materialer for at give dig en isolerende og varm jakke. Du finder blandt andet vinterjakker med quiltfór, pelsfór eller fleecefór. Vinterjakkerne fås også med CLIMASCOT®-fór, som er et isolerende og åndbart letvægtsmateriale. Hvis du har et arbejde med høj aktivitet i kølige omgivelser, kan du med fordel vælge en vinterjakke med CLIMASCOT®-fór, så du kan komme af med overskydende varme og undgå at blive våd og kold.

  Ønsker du en vinterjakke med ekstraordinær bevægelsesfrihed, kan du gå efter en vinterjakke fra serierne MASCOT® ADVANCED og MASCOT® CUSTOMIZED. I disse serier kan du vælge mellem forskellige vinterjakker i firevejs-stretchmateriale, som er elastisk i alle retninger, og hvor intet strammer eller generer dig, når du arbejder.