Huer

    En god hue er et uundværligt tilbehør i de kolde måneder. Hos MASCOT finder du huer i forskellige farver, pasforme og udtryk, så du er sikker på at finde en, der matcher dit arbejdstøj og din personlige stil.

    Hold varmen med funktionelle huer

    En blød og varm strikhue holder ører, pande og hoved varm, når du arbejder udenfor i kulden. Hos MASCOT finder du forskellige huer alt efter dine behov. Har du brug for en varm hue, så fører vi en hue i elastisk ribstrik, der tilpasser sig hovedets form. De elastiske materialer gør huen behagelig at bære hele arbejdsdagen igennem. Har du brug for ekstra beskyttelse i særligt kolde perioder, så har MASCOT i sortimentet også en hue med vindtæt membran, som er en fordelagtig egenskab, da huer ofte anvendes i kulde i kombination med meget vind. Arbejder du i højt tempo eller i miljøer med skiftende temperaturer, er det en fordel, at din hue er svedtransporterende. Hos MASCOT finder du derfor også en hue i en tyndere bomuldsblanding med isolerende Thermax®, som holder dig varm, samtidig med at fugten kan trænge ud.

    Match tilbehør med dit arbejdstøj

    Uanset om du foretrækker neutrale eller mere fremtrædende farver, så finder du hos MASCOT et udvalg af huer, der passer til dig. I de solrige måneder, hvor huer er for varme at bære, finder du hos MASCOT også et udvalg af behagelige caps og kasketter, som kan beskytte dit hoved mod solen. Ligegyldigt hvilken type hovedbeklædning du vælger, så kan du med sikkerhed kombinere den med dine resterende MASCOT-produkter.