Termoundertrøjer

    Når dit arbejde foregår udenfor i vinterens kulde, er det afgørende at have et svedtrans-porterende lag tøj på for at holde kroppen tør gennem hele arbejdsdagen. Hos MASCOT tilbydes du et udvalg af komfortable termoundertrøjer, der fylder ganske lidt og er veleg-nede som det inderste lag under dit andet arbejdstøj. MASCOTs termoundertrøjer fås i forskellige designs og kvaliteter.

    MASCOTs termoundertrøjer har både isolerende og svedtransporterende egenskaber, så du kan holde dig varm og tør. Termoundertrøjerne transporterer nemt og hurtigt fugt væk fra kroppen og videre ud i de næste lag, så det inderste lag ikke føles koldt og vådt. MA-SCOT anvender COOLMAX® i flere termoundertrøjer, da materialet er meget effektivt til at transportere fugt væk fra kroppen. Endvidere er termoundertrøjerne med COOLMAX® hurtigtørrende, hvilket er vigtigt for at undgå at blive afkølet. Dette giver dig den bedste komfort uanset dit aktivitetsniveau i løbet af dagen.

    Flere af MASCOTs termoundertrøjer er produceret i et elastisk og fleksibelt materiale, der tilpasser sig til kroppens bevægelser og giver dig optimal bevægelsesfrihed. MASCOTs termoundertrøjer er sømløse og uden indsyede labels, så du slipper for at undertrøjerne generer dig, når du bevæger dig. Termoundertrøjerne fås både i kortærmede og langær-mede designs og i neutrale farver som sort, marine og grå. Har du et arbejde, der kræver ekstra høj beskyttelse, finder du en termoundertrøje med multibeskyttelse. Termoundertrø-jen med multibeskyttelse er antistatisk og flammehæmmende godkendt efter relevante normer.