Termojakker

    Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af moderne og praktiske termojakker, der vil holde dig varm, uanset hvornår på året jakken skal bruges. En termojakke fungerer særdeles godt som en selvstændig overgangsjakke på de køligere dage, men er også perfekt som isolerende mellemlag, når det er rigtigt koldt. Termojakker fra MASCOT er en super fleksibelt jakketype, der kan bruges i al slags vejr og alle situationer. Også på vej til og fra arbejde er termojakken super anvendelig.

    Termojakkerne er åndbare, vindtætte og vandafvisende, hvilket gør dem praktiske og velegnede til al slags vejr. MASCOT tilbyder termojakker med CLIMASCOT®- fór, der både er anvendelige som en let og blød overgangsjakke, men som også fungerer godt som lunt lag under vinterjakken, når kulden rigtig bider. Termojakker i CLIMASCOT®- fór har en lav vægt, den fylder meget lidt og er derfor ideel under en vand- og vindtæt jakke fra MASCOT.

    MASCOTs termojakker har et smart design og findes i et væld af farver. Du finder også en termojakke i fluorescerende materiale, der er godkendt efter EN ISO 20471. Med den kan du også være behageligt påklædt i et let materialer, selv når du har et arbejde med ekstra høje krav til synlighed og sikkerhed. Du finder derfor nemt en termojakke, der passer til din stil og dine behov.

    MASCOTs termojakker har mange funktionelle detaljer, så uanset om du ønsker en termojakke med reflekseffekter, brystlomme, forlommer, penlomme eller andet, så finder du let lige præcis den termojakke, der opfylder dine behov bedst. I sortimentet finder du også produkter med plads til tryk af logo på brystlommen.