Funktionsbukser

  Arbejder du ude, eller foretrækker du en rask gåtur? Funktionsbukser fra MASCOT henvender sig til dig, der har behov for bukser med andre funktioner end dem man finder i almindelige arbejdsbukser. Har du eksempelvis behov for ultimativ funktionalitet og bevægelsesfrihed samt unikke lommer, så er funktionsbuksen noget for dig.

  Funktioner til aktivitet og udeliv

  Når du er ude, er det vigtigt, at dine bukser har de funktioner, du har behov for. Med funktionsbukser fra MASCOT får du blandt andet funktionelle lommer til opbevaring af din telefon, en forstærket knivlomme, der sørger for, at kniven ikke ødelægger bukserne og elastikregulering ved foden, så du kan snøre buksen helt ind til foden. Alt sammen funktioner, der er tilpasset dine behov, når du er ude. Med en vandafvisende finish og ventilation ved knæene er du desuden sikret god komfort i al slags vejr.

  Funktionsbukserne findes i et væld af farver. Det giver dig mulighed for at kombinere dem med andre produkter i MASCOTs sortiment – blandt andet funktionelle overdele. Bukserne er desuden udstyret med forstærkning på knæene, mens enkelte modeller har sort stof på særligt udsatte steder, så de ikke bliver synligt snavset, når man sidder ned. Pasformen er smallere end andre MASCOT-bukser, og så følger og støtter den alle kroppens bevægelser, så du kan bevæge dig uhindret.

  Funktionsbukser i ULTIMATE STRETCH

  Fuld bevægelsesfrihed og ultimativ komfort. MASCOTs funktionsbukser fås i ULTIMATE STRETCH. Den elastiske strækfiber i stoffet giver dig fri bevægelighed og får bukserne til at genfinde sin oprindelig form, når du ikke strækker det. Du undgår dermed at bukserne generer eller strammer, når du bruger dem. Stoffet er vandafvisende på ydersiden og blødt på indersiden. De er dermed både praktiske og behagelige.