Kortærmede poloshirts

  Kortærmede poloshirts er uundværlige, hvad enten du arbejder på kontor, værksted, lager eller byggeplads – de passer bare, og er virkeligt behagelige at bære. Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af kortærmede poloshirts i forskellige farver, stoftyper og pasformer. Fælles for dem alle er den velkendte MASCOT-kvalitet, hvor komfort og bevægelsesfrihed er i højsædet.

  En alsidig overdel

  Alle kender de klassiske, kortærmede poloshirts med krave og knapper fra den private garderobe. Men poloshirts er også den perfekte overdel til jobbet. En poloshirt giver et formelt udtryk og professionel fremtoning, men er samtidig behagelig at bære. Prøv MASCOTs kortærmede poloshirts som alternativ til en skjorte eller T-shirt på de varme dage eller bær den som det inderste lag under en jakke i de køligere perioder.

  Hurtigttørrende og svedtransporterende egenskaber

  Du finder kortærmede poloshirts i mange af MASCOTs eksisterende serier, så du let kan mixe og matche dem med bukser, knickers og shorts. I sortimentet føres blandt andet en poloshirt i en særlig jerseymetervare, som både er antibakteriel, svedtransporterende og hurtigttørrende. Disse egenskaber er vigtige, hvis du arbejder i et højt tempo og gerne vil undgå afkøling af kroppen. Hos MASCOT finder du naturligvis også kortærmede poloshirts i den klassiske piquekvalitet i et væld af farver. Har du brug for poloshirts i hi-vis materialer, så se udvalget af overdele i fluorescerende farver.

  Professionelt firmalook

  Med MASCOTs mange muligheder finder du helt sikkert en poloshirt, der falder i din smag. Hvad enten du foretrækker ensfarvede, tofarvede eller hi-vis farver, så får du her et bredt udvalg af kortærmede poloshirts. Ønsker I i jeres virksomhed logotryk eller broderi på jeres poloshirts, har I hos MASCOT mulighed for at tilpasse den enkelte style til netop jeres look – til fordel for både medarbejdere og synligheden over for jeres kunder. MASCOT fører både dame- og herremodeller samt forskellige pasformer, så I med sikkerhed kan finde en poloshirt, der falder i alle medarbejdernes smag.