PU-støvler uden sikkerhed

  Hos MASCOT finder du PU-støvler, der er ekstra slidstærke gummistøvler. De findes både med og uden sikkerhed. Fodtøjet er vandtæt, hvilket sikrer, at dine fødder bliver ved med at være tørre efter mange timers brug. Støvlerne er udstyret med en skridhæmmende, stødabsorberende samt benzin- og olieresistent sål. Det giver dig et solidt fodfæste og en god gangkomfort, selv når gulvet er glat. Du behandler derfor dine fødder godt gennem en lang og travl arbejdsdag. MASCOT PU-støvler er fleksible, testet for skridsikkerhed på skrå og glatte overflader (SRC) og tåler vask ved 40°C.

  Den holdbare gummistøvle

  Gummistøvler fra MASCOT er lavet af materialet PU. PU er et særdeles slidstærkt materiale, som gør, det holder sig pænt længe. Det er desuden fleksibelt, så du nemt kan bevæge dine fødder. Samtidig er PU modstandsdygtigt over for olie, fedt, gylle og benzin. Det giver dig et praktisk fodtøj, der holder længe.

  Velegnet til vaskeriaftale

  PU-støvler kan via vaskeriaftale vaskes ved 40°C. Ved denne temperatur aktiveres en bakteriedræbende effekt i vaskeriernes sæbe. Dermed sikrer du høj hygiejne og hindrer bakteriespredning, uanset om du bruger dem i stalden, på mejeriet eller på fiskekutteren. Nogle af MASCOTs støvler er velegnet til vaskeriaftaler, hvor der kan påtrykkes en HF-chip via transfer. Flere af modellerne er udstyret med et lille bagstykke ved hælen, så du nemt kan tage dem af uden at gøre dine hænder beskidte. Fodtøjet sørger dermed for høj hygiejne til dig, der arbejder inden for eksempelvis fødevarer og sundhed og holder dine fødder tørre, når underlaget er vådt. Højden kan justeres ved at folde skaftet ned, så den passer til det individuelle behov.

  Fodtøj til fiskeri, fødevarer og planteskoler

  PU-støvler fra MASCOT egner sig til erhverv, hvor hygiejne og sikkerhed er i højsædet. De passer både til industrifiskeren, landmanden og gartneren, der alle har brug for et skridhæmmende og vandtæt fodtøj, der er let at rengøre for snavs og eller bakterier.