Overtræksbukser

    Hos MASCOT finder du et udvalg af overtræksbukser, som er anvendelige til udendørs arbejde i al slags vejr. Med et par overtræksbukser fra MASCOT er du godt beskyttet mod regn, vind og slud. Når du arbejder udendørs, kan du nemt få brug for at skulle tilpasse dit arbejdstøj til vejret. Overtræksbukser er det oplagte valg, da de hurtigt og nemt kan trækkes uden over dine arbejdsbukser.

    Åndbare, vind- og vandtætte bukser

    Alle MASCOTs overtræksbukser er vind-og vandtætte med tapede sømme. Bukserne er certificeret efter nedbørsnormen EN 343, som sikrer, at du er optimalt beskyttet mod regn. Bukserne har desuden åndbare egenskaber, hvilket er vigtigt, når du er fysisk aktiv i kolde omgivelser, så du kan komme af med fugt og bevare en høj komfort. Har du et arbejde, hvor det er afgørende, at du er synlig for dine omgivelser, har MASCOT også overtræksbukser i fluorescerende farver med reflekser. Disse overtræksbukser er godkendt efter EN ISO 20471 sikkerhedsstandarden, som er din sikkerhed for, at du er synlig og sikker gennem hele arbejdsdagen.

    Funktionalitet i fokus

    I MASCOTs udvalg finder du overtræksbukser med en række praktiske funktioner og detaljer, der gør din arbejdsdag mere komfortabel. Bukserne har flere funktionelle detaljer heriblandt tommestoklomme og hammerstrop, så du har nem adgang til dit værktøj. Du finder også overtræksbukser med knælommer, så du kan beskytte dine knæ optimalt – også når du hurtigt har brug for at trække vind- og vejrbeskyttende bukser over dine andre arbejdsbukser. Bukserne har desuden en ekstra lang lynlås med vindfang ved benene, som gør det nemt at bruge bukserne uden over et par støvler.