Vinterkedeldragter

    MASCOTs vinterkedeldragter er et sikkert valg til dig, der vil være godt beskyttet fra top til tå i de kolde måneder. Du undgår, at dit arbejdstøj skiller på ryggen, og at kulde og smuds trænger ind. MASCOT tilbyder et bredt udvalg af varme, funktionelle og slidstærke vinterkedeldragter til dig, der arbejder på byggepladser, i trafikken eller i andre udendørsmiljøer, hvor det at holde varmen er alfa omega.

    Ultimativ vejrbeskyttelse

    MASCOTs vinterkedeldragter beskytter dig optimalt mod vind og vejr. Flere af kedeldragterne er vandafvisende med Bearnylon®, så du er sikret ultimativ beskyttelse i både regn, sne og slud. I sortimentet finder du også flere vinterkedeldragter, der både er åndbare, vind-og vandtætte med tapede sømme. Ønsker du en kedeldragt med maksimal beskyttelse mod kulde og nedbør, så kig efter vinterkedeldragter certificeret efter kuldenormen EN 342 og nedbørsnormen EN 343, der beskytter dig ved arbejde i kolde miljøer. Et koldt miljø defineres ved temperaturer under -5°C kombineret med fugt og vind.

    Høj funktionalitet og lommer med plads til værktøj

    MASCOTs kedeldragter har de samme features som dit andet arbejdstøj fra MASCOT. Du finder et væld af praktiske lommer såsom forlommer, inderlommer, baglommer og tommestoklomme, så du nemt kan have dit værktøj på dig. MASCOTs vinterkedeldragter har desuden knælommer, så du kan beskytte dine knæ optimalt, når du eksempelvis arbejder knælende. Har du brug for ekstra synlighed, finder du hos MASCOT også vinterkedeldragter i fluorescerende farver og med reflekser certificeret efter EN ISO 20471, så du er sikret synlighed i både dagslys og mørke.