Børneoveralls

Produkter (1)
18969-311
MASCOT® ACCELERATE
3 Farver
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY
Børn - Piktogram

Overalls til børn fra MASCOT er ideelle til de børn, som gerne vil ligne deres mor og far. Mange kvinder og mænd bruger overalls, som en del af deres arbejdsbeklædning, og det kan være et barns ønske at efterligne mor og far. Overalls til børn dækker lænden, og er derfor med til at holde kulden ude ved udendørs aktivitet. Skal I have familiedag i haven, kan hele familien med fordel hoppe i et par overalls fra MASCOT.

Et alternativ til flyverdragten

Når der ikke længere er brug for flyverdragten, men kulden nogle gange fortsat bider, kan overalls til børn være et godt alternativ i forårs- og efterårssæsonen. Overalls til børn er også blevet populære til indendørsbrug, og kan derfor sagtens bruges til hverdag sammen med en overdel fra MASCOT.

MASCOT® ACCELERATE JUNIOR Overall til børn Børn-

Designet til de små håndværkere

MASCOTs overalls til børn er skabt i et ergonomisk design, der sikrer god komfort og bevægelsesfrihed. Overalls til børn er designet med korte seler i kraftig elastik og regulerbar linning. Det populære ultimative strækstof har en lav vægt og en vandafvisende finish, der er yderst anvendeligt for børn, der er aktive udendørs. Vores overalls findes i forskellige farver, så der er mulighed for at skabe forskellige udtryk, og børnene får mulighed for at lege, at de er små håndværkere. Ligesom hos de professionelle håndværkere er der på overalls til børn sat ekstra forstærkning på knæene, så de kan kravle rundt og lege på gulv eller udendørs underlag. De praktiske lommer kan f.eks. bruges til opbevaring af legeværktøj eller en lille snack. På MASCOTs overalls til børn finder du også reflekser, som gør børnene synlige i de sene timer.