Strikjakker

  Er du på udkig efter en komfortabel jakke, der beskytter dig mod vind og vejr, som er lun, men ikke for varm? Hos MASCOT finder du et alsidigt udvalg af strikjakker, der alle er udviklet i de bedste materialer for at give dig ultimativ bevægelsesfrihed og komfort ud over det sædvanlige.

  Afvis vind og vand – også med strik

  En del af MASCOTs strikjakker er sammensat af tre lag stof: Strik yderst, fleece inderst og imellem dem en membran, der gør jakken både åndbar, vindtæt og vandafvisende. De moderne strikjakker bliver dermed et glimrende alternativ til den mere klassiske softshell. Med disse strikjakker får du samtidig friheden af et stretch-materiale, der gør jakken endnu mere fleksibel.

  Hold dig varm og tør med flere lag

  Når du skal klæde dig på til en kold arbejdsdag, er det vigtigt at tænke i lag. Hvad enten du arbejder inden for byggeri, industri eller håndværk, så kan du finde en jakke i strik, der passer dig. Strukturen i overfladen er meget forskellig, alt efter hvilken type strik, du vælger. Strikjakker er gode som det yderste lag, da de beskytter dig mod det kølige vejr. Som supplement til de behagelige strikjakker anbefaler MASCOT både fleecetrøjer, sweatshirts, veste, T-shirts og åndbart undertøj, så du kan holde dig både varm og tør dagen igennem.

  Funktionel i enhver arbejdssituation

  Alle strikjakker i MASCOTs sortiment er forsynet med funktionelle lommer, der giver dig mulighed for nem og sikker opbevaring af alt det, du har med på farten. Jakkerne er ligeledes alle forsynet med høj krave, så din hals er beskyttet mod vinden. Uanset om du foretrækker en jakke med lang eller kort lynlås, så finder du hos MASCOT et udvalg af strikjakker, der imødekommer dine krav.