Helbukser

  Med et par helbukser fra MASCOT får du mange funktionelle detaljer som understøtter din arbejdsdag. Bukserne har mange lommer til værktøj og arbejdsredskaber, hvilket er praktisk for dig, der arbejder på steder, hvor du ikke har adgang til bilen eller værktøjskassen hele tiden.

  Lommer og knæ er de steder, der er mest udsat for slid. Derfor bruger MASCOT her teknologier som CORDURA® eller Kevlar®, der øger henholdsvis slidstyrken og stikmodstandsdygtigheden og dermed forlænger buksernes levetid.

  Komfort i alle arbejdsstillinger

  Med et par helbukser er du også sikker på, at tøjet ikke ”skiller” nederst på ryggen, hvis du veksler mellem stående og knælende arbejde. Det ekstra rygstykke beskytter hele tiden din lænd mod træk. Samtidigt har en del af bukserne ventilation ved knæene, så du nemt kan regulere temperaturen.

  Hvorvidt man foretrækker almindelige arbejdsbukser, helbukser eller overalls er ofte en smagssag. Fordelen ved helbukser er, at bukser og overdel er syet i ét samt et bredere skulderstykke, der sikrer en god fordeling af vægten og letter belastningen fra tungt værktøj. Det forebygger træthed i kroppen gennem en lang arbejdsdag.

  Et udvalg af helbukserne fra MASCOT fås i strækstof, der er udviklet til at understøtte en arbejdsdag i bevægelse med maksimal komfort. Den ergonomiske pasform understøtter desuden, at bukserne sidder godt i alle kropspositioner.

  Certificeret synlighed

  MASCOT tilbyder helbukser i fluorescerende farver med refleksdetaljer, der er certificeret efter EN ISO 20471 – normen for synlig arbejdsbeklædning. Hi-vis farven og reflekserne gør bukserne synlige fra alle vinkler i både dagslys og mørke. Sammen med hi-vis overdele fra MASCOT kan du enkelt sammensætte et sæt arbejdstøj og opnå den højeste klasse, klasse 3.