Børnetøj

  Har du en lille kommende håndværker til at gå derhjemme? Og elsker dit barn allerede, at være med, når du er i værkstedet eller istandsætter derhjemme? Så tilbyder MASCOT et sortiment af slidstærkt børnetøj, der samtidig sikrer en ultimativ pasform.

  I udvalget af børnetøj finder du de velkendte klassikere, som du kender fra de voksnes sortiment af arbejdstøj, re-designet i en cool version til dit barn. Komforten og den høje kvalitet er den samme, så det er kun størrelsen, der er forandret. Produkterne i sortimentet findes i størrelserne 3–14 år og har nogle forskellige muligheder for justeringer.

  Børn,Softshell til børn, Bukser til børn
  Alt børnetøj fra MASCOT er egnet til almindelig vask, så dit barn uden bekymring kan få jord på knæerne og snavs på tøjet. Det er slidstærkt, og så er det designet i en pasform med høj bevægelsesfrihed for dit barn. Samtidig har alle produkterne påsyet reflekseffekter, der sikrer ekstra synlighed i de sene dagstimer.
  Børn-Strikhue til børn, Flyverdragt til børn
  I sortimentet finder du børnetøj, som er lavet af et funktionelt materiale, der sikrer mod både vind og regn. Ifør dit barn arbejdstøj fra MASCOT, og lad legen begynde.