Kortærmede skjorter

    Ønsker du at klæde dig på i en skjorte, som er ideel til forårs- og sommermånederne, finder du hos MASCOT komfortable og klassiske kortærmede skjorter. MASCOT tilbyder et sortiment af kortærmede skjorter, som kan bruges til både funktionærer, håndværk, industri og produktion, og du finder derfor nemt en skjorte, der passer til dig.

    De kortærmede skjorter er produceret i forskellige stoftykkelser. Du finder en klassisk arbejdsskjorte i et slidstærkt materiale og med en rummelig pasform, men eksempelvis også lyse skjorter i oxfordvævning og i poplinvævning. Oxfordvævning er en utrolig blød og stærk vævning, som giver skjorten en let grov struktur. Poplinvævning er derimod et tætvævet og glat skjortestof. Disse skjorter fås desuden i både klassisk og moderne pasform. Den klassiske pasform har ekstra vidde og er derfor rummelig. Den moderne pasform følger kroppen naturligt og er således mere kropsnær. Alle MASCOTs kortærmede skjorter har en god bevægelsesfrihed, så du kan bevæge dig frit.

    Du finder MASCOTs kortærmede skjorter i MASCOT® CROSSOVER serien. MASCOT® CROSSOVER tilbyder skjorter i en række forskellige farver, så der er en skjorte, der passer til ethvert arbejde og virksomhedsbrand. Du kan med fordel kombinere skjorterne med en anden beklædningsdel fra MASCOT fx en strik fra samme serie. De kortærmede skjorter fås i premium kvalitet, hvilket betyder, at skjorterne er produceret i materialer og med funktioner i topkvalitet. Dette giver dig en skjorte, der kan bruges igen og igen.