Arbejdsskjorter

    Hos MASCOT finder du et bredt udvalg af arbejdsskjorter i høj kvalitet til ethvert formål og enhver branche. Arbejdsskjorter fra MASCOT kan bruges både til arbejde og fritid, og du finder med sikkerhed det, du leder efter i sortimentet. MASCOT arbejdsskjorter fås i mange forskellige varianter og designs. Uanset om du fx arbejder på kontor, i butik, på en byggeplads eller i produktionen, vil du uden tvivl finde en skjorte i sortimentet, som passer dig. Samtidig behøver du hverken at gå på kompromis med komfort, design eller funktioner.

    Arbejdsskjorterne findes i mange forskellige varianter og designs. Du finder både arbejdsskjorter med korte og lange ærmer. Ligeledes findes skjorterne i en kropsnær eller mere rummelig pasform, der begge giver dig god komfort og stor bevægelsesfrihed. Ønsker du en professionel løsning til din arbejdsplads, tilbyder MASCOT også arbejdsskjorter til dette formål. Du finder en række klassiske skjorter i neutrale farver, hvor firmalogo kan trykkes eller broderes diskret på. Skjorterne fås i forskellige moderne mønstre, som er oplagt til både arbejde og fritid, når du vil være smart i tøjet og ikke ønsker at gå på kompromis med din stil.

    MASCOTs arbejdsskjorter har flere funktionelle detaljer heriblandt skjorter med justerbare knapper ved håndleddene og ventilation i ryggen for at give dig høj komfort. Desuden fås skjorterne med brystlommer med lynlås eller trykknapper til opbevaring af værktøj eller andre personlige ejendele.

    I udvalget af arbejdsskjorter finder du også en skjorte i fluorescerende materiale med reflekser, hvis dit arbejde kræver ekstra synlighed. Du kan også vælge en skjorte med multibeskyttelse, der både er antistatisk og flammehæmmende. Når du skal beskytte dig mod solens stråler, fås også en arbejdsskjorte fra MASCOT med UV-beskyttelse godkendt efter UV-standard 801 – mulighederne er uendelige.