Shorts

  Hos MASCOT finder du produkter til al slags vejr. Har du fx et arbejde, hvor temperaturen til tider er høj? Måske arbejder du udenfor på de varme sommerdage? Så er et par praktiske shorts løsningen for dig. For at sikre en høj kvalitet, er shorts i sortimentet styrket med en trenålssøm på ben og i skridtet. Dette sikrer en ultimativ komfort, der samtidig forlænger produktets levetid.

  Er funktionalitet vigtigt for dig, når du skal vælge arbejdstøj? Har du eksempelvis behov for ekstra plads til værktøj og anden opbevaring? Hos MASCOT finder du shorts med og uden hængelommer. Igen er der sørget for en høj slidstyrke. Lommerne på produkterne er nemlig typisk lavet af materialet CORDURA®, der er kendt for ultimativ slidstyrke. Samtidig finder du produkter i sortimentet, hvor bunden af hængelommer og tommestokslommen er produceret i det stikmodstandsdygtige materiale KEVLAR®.

  Sikker og synlig på en varm sommerdag

  Kræver dit arbejde synlighed, finder du shorts hos MASCOT, som er produceret i fluorescerende materiale og med EN ISO 20471 certificering. For at sikre en ultimativ sikkerhed, har produkterne samtidig fået en TEFLON®-behandling. Det sikrer, at dine shorts er smudsafvisende, så produktet forbliver synligt gennem længere tid.

  MASCOT har sørget for at medregne plads til montering af logo, således at certificeringen bibeholdes, når der sættes logo på (inden for en bestemt grænse).
  Er synlighed ikke essentielt på din arbejdsplads, tilbyder MASCOT et bredt udvalg af shorts i neutrale farver, der nemt passer ind i din nuværende samling af arbejdstøj.