Servicebukser

    Arbejder du inden for montage, logistik, lager eller service? Så har du sikkert ikke brug for så mange lommer til værktøj og skruer, men efterspørger i stedet lette bukser med gode muligheder for bevægelse. Hos MASCOT finder du et stort udvalg af servicebukser, hvor fokus er på høj bevægelsesfrihed og et præsentabelt udtryk.

    Funktioner tilpasset servicefagene

    I MASCOTs sortiment af servicebukser finder du slidstærke, behagelige bukser med mange valgmuligheder inden for farver og funktioner. Størstedelen af bukserne har lårlommer, så du har plads til opbevaring af alt det, du har med på farten. Du finder også servicebukser med telefonlomme, penlomme og lomme specielt tilpasset til lommelygte. Har du brug for nem og synlig opbevaring af ID-kort, finder du også servicebukser med aftagelig ID-kortholder og D-ring. For ekstra synlighed er der på nogle styles påsat reflekseffekter, som gør dig synlig over for omgivelserne selv efter mørket frembrud.

    Bevægelsesfrihed er altafgørende

    Plads til bevægelse er essentielt for dig, der arbejder i servicefag. Hos MASCOT finder du både servicebukser i let og blød twill, jeans i denim-kvalitet og bukser i ULTIMATE STRETCH. Kombinationen af bomuld og polyester i twillkvaliteten giver dig fordelene af god absorberingsevne kombineret med slidstyrke. Foretrækker du bukser, der er elastiske i alle retninger, så vælg ULTIMATE STRETCH, der udover den unikke bevægelsesfrihed også er vandafvisende. Ligegyldigt hvilken model du vælger, så er du med servicebukser fra MASCOT sikret ergonomisk pasform og gennemtestet holdbarhed.