Arbejdsshorts

    Til de varme dage på jobbet er arbejdsshorts et must have. Hvad enten du ønsker lette shorts eller shorts i et kraftigere materiale, så har MASCOT de helt rigtige til dig. Shorts er selvfølgelig relevante for dig, der arbejder udendørs på varme sommerdage. Men arbejdsshorts kan også være en uundværlig investering, hvis du arbejder i miljøer med høje temperaturer - eksempelvis inden for industri, produktion eller lager.

    Bibehold de funktioner, du kender fra dine lange arbejdsbukser

    Med et par arbejdsshorts fra MASCOT behøver du ikke gå på kompromis med de mange funktioner, du kender fra dine lange arbejdsbukser. I sortimentet finder du arbejdsshorts med mange lommer og detaljer, så du stadig har plads til værktøj, mobil, nøgler og hvad du ellers har med dig på farten. Baglommer og tommestoklomme på vores shorts er ekstra forstærkede – eksempelvis med CORDURA® og Kevlar® - så levetiden forlænges. Har du brug for ekstra plads, finder du også arbejdsshorts med hængelommer. En række shorts findes endda med aftagelige hængelommer, der kan lynes af, når lommerne skal tømmes eller bukserne vaskes.

    Vælg det rigtige materiale

    Når det kommer til materialer, er mulighederne mange hos MASCOT. Ligegyldigt om du ønsker stretch-paneler, ULTIMATE STRETCH eller arbejdsshorts i fast materiale, så finder du det her. Vælger du shorts i elastiske materialer, opnår du en helt unik bevægelsesfrihed, der giver dig sublim komfort hele dagen igennem. Er du mere til traditionelle arbejdsshorts, finder du et stort udvalg af shorts i både twill og kanvas, der hver især er udviklet med særlige kvaliteter for øje: Kanvas er let og robust, den bløde twill i 100% bomuld er yderst behagelig og den robuste twill er særdeles slidstærk. Alle holder form og farve selv efter mange vaske. Er du på udkig efter arbejdsshorts til brug i industrien, så fører MASCOT også et udvalg af shorts, der er godkendt efter EN ISO 15797 til at klare industrivask uden problemer.