Vinteroveralls

  MASCOTs vinteroveralls er en uundværlig beklædningsdel til udendørs arbejde i de kolde vintermåneder.
  MASCOT tilbyder et udvalg af slidstærke vinteroveralls, der beskytter dig optimalt ved ryg og lænd, så du undgår træk og kulde, når du arbejder udendørs i mange timer hver dag.

  Hold dig varm og tør

  Arbejdet udendørs skal oftest klares uanset vind og vejr, og på arbejdsdage hvor det er rigtigt vådt og koldt kan et par vinteroveralls være helt uundværlige. I sortimentet finder du derfor overalls, som er vandafvisende. MASCOT benytter Bearnylon® som er et vandafvisende og meget slidstærkt materiale. Du kan også finde overalls, som er vandtætte med MASCOTEX®, så du er sikker på, at regnen ikke slipper gennem dit tøj. Så behøver du ikke at bekymre dig om, om du forbliver tør, når du arbejder udenfor i koldt og vådt vejr. Alle MASCOTs vinteroveralls har desuden isolerende quiltfór, så du også kan holde dig varm.

  Funktionel i alle situationer

  MASCOTs vinteroveralls har en lang række funktioner, som gør arbejdsdagen mere komfortabel. MASCOT har overalls med smæklomme med klap og trykknapper, forlommer, baglommer, hammerstrop og tommestoklomme, så du kan have plads til alt dit værktøj. Du kan også finde vinteroveralls med lynlås med vindfang på ydersiden af underbenene, så de er nemme at bruge over et par støvler. Du kan også vælge et par overalls med justerbare seler eller regulerbar linning, så de kan tilpasses individuelt til dig.

  MASCOT tilbyder dig desuden et par vinteroveralls i fluorescerende materiale med reflekser godkendt efter EN ISO 20471 sikkerhedsstanden. Overallsene holder dig synlig og sikker, når du eksempelvis arbejder i nærheden af trafik eller maskiner.