Arbejdsknickers

  Hos MASCOT forhandler vi et bredt udvalg af arbejdstøj og sikkerhedsbeklædning til alle brancher. Arbejder du i et miljø med høje temperaturer, er arbejdsknickers et oplagt valg for dig. Knickers er også ideelle, hvis du arbejder udendørs en varm sommerdag, men stadig har brug for beskyttelse af dine knæ.

  Piratbukser til alle brancher

  Ligegyldigt om du er håndværker eller arbejder inden for industri, logistik eller byggeri, så kan du hos MASCOT finde arbejdsknickers, der passer til dine præferencer. I sortimentet finder du blandt andet knickers i det populære ULTIMATE STRETCH, der både er vandafvisende, slidstærkt og har en meget lav vægt. Er du mere til arbejdsknickers i fast stof, fører MASCOT også et udvalg af knickers i kanvas og twill med forskellige egenskaber. Fælles for alle MASCOTs knickers er, at de er fremstillet i den bedste kvalitet for ultimativ komfort og holdbarhed.

  Knælommer, som du kender dem

  Korrekt beskyttelse af knæene er vigtigt, hvis dit job kræver, at du arbejder på knæ. Hos MASCOT finder du både arbejdsknickers med og uden knælommer. På flere af modellerne er knælommerne fremstillet i det ekstremt slidstærke materiale CORDURA®, som giver lommerne en slidstyrke ud over det sædvanlige. Flere af knælommerne kan også reguleres, så knæpuderne altid er placeret optimalt i forhold til netop dine knæ. Har du brug for opbevaring af værktøj, finder du hos MASCOT også arbejdsknickers med hængelommer.

  Overhold sikkerhedskravene

  Du behøver ikke gå på kompromis med sikkerheden, selvom du vælger arbejdsknickers frem for lange arbejdsbukser. Hos MASCOT finder du et udvalg af arbejdsknickers i hi-vis-stof, der med de fluorescerende farver og reflekser gør, at du bliver set både i dagslys og efter mørkets frembrud. Kombinerer du dine fluorescerende arbejdsknickers med bestemte overdele i hi-vis-stof, kan du med det samlede sæt opnå alle klasser i EN ISO 20471-standarden. Knickers kan således godt være en del af arbejdssættet selv om du skal have klasse 3-beskyttelse på.