Halsvarmere

    Når vinden er ekstra kold og blæsende, så er en halsvarmer essentiel for at holde på varmen. MASCOTs halsvarmere beskytter både dig og din hals mod kulde og hindrer, at du bliver kold i løbet af din arbejdsdag. MASCOT halsvarmere er det rette valg, når det både skal være varmt og tørt, og så er der heller ikke risiko for, at du hænger fast i noget, som ved fx halstørklæder. Halsvarmere kan anvendes til alle formål, når vejret er koldt, eller du er udsat for træk.

    Halsvarmere fra MASCOT har en god pasform og giver dig optimal komfort. I sortimentet fås en halsvarmer med regulerbar elastiksnøre, som giver dig mulighed for at justere halsvarmeren i halsåbningen. Du kan derfor nemt enten løsne eller stramme halsvarmeren for at tilpasse den til både temperatur og aktivitetsniveau i løbet af dagen. Sortimentet indeholder også en halsvarmer med et lille ryg- og bryststykke, der varmer dig ekstra på den øverste del af ryggen og brystet.

    MASCOTs halsvarmere fås i forskellige materialer. MASCOT anvender MASCOTs eget trelagsmateriale Thermax®, som er et isolerende og svedtransporterende materiale, der sikrer at sveden transporteres væk fra kroppen, når du arbejder udenfor i vinterens kulde. Du finder også en halsvarmer med COOLMAX® med DuoregulationTM, et førende materiale i effektivt at transportere fugt fra huden. Materialets egenskaber er både kølende ved varme og isolerende ved kulde, og det passer derfor perfekt til fysisk aktivt arbejde. Halsvarmere fra MASCOT er produceret i materiale, der tørrer hurtigt, så kroppen ikke bliver afkølet.