Hi-vis veste

    Når du arbejder tæt på trafikerede områder eller i nærheden af maskiner, kan det være altafgørende, at du er synlig for dine omgivelser. Hos MASCOT har vi et bredt udvalg af hi-vis veste i fluorescerende materialer. Med MASCOTs hi-vis veste er du sikker på at være synlig i både dagslys og mørke. Vestene er alle certificeret efter EN ISO 20471, som giver dig maksimal synlighed og sikkerhed. MASCOT tilbyder hi-veste med mange forskellige funktioner og detaljer, så du finder nemt en vest, der passer til dine arbejdsbehov.

    MASCOTs hi-vis veste fås både som trafikveste, termoveste, vinterveste og værktøjsveste. Du er derfor garanteret, at finde en vest i sortimentet, der passer til netop dit arbejde. Hi-vis veste fra MASCOT fås i forskellige fluorescerende farver og størrelser. Du finder hi-vis vestene i de fluorescerende farver: gul, orange og rød. Trafikvestene er store i størrelsen, da de er beregnet til at tage uden på andet arbejdstøj fra MASCOT. Hi-vis veste fra MASCOT har flere praktiske detaljer, heriblandt praktiske inderlommer eller værktøjslommer til opbevaring af dit værktøj.

    Hi-vis veste fra MASCOT har synlige reflekser påsat, både lodrette og tværgående reflekseffekter. Flere af MASCOTs hi-vis veste er både åndbare, vindtætte og vandafvisende for at give dig høj komfort og mulighed for at bruge vestene til skiftende vejr.

    Ved at benytte dig af MASCOTs enkle bogstavsystem kan du nemt finde ud af, hvordan du ved at kombinere vesten med andre beklædningsdele opnår en højere certificeret sikkerhedsklasse for din samlede sikkerhedsbeklædning. Det er afgørende, når dit arbejde kræver maksimal sikkerhed og synlighed.