Dyneema®

  Dyneema® er en meget holdbar fiber, der er brugt i mange brancher, hvor ekstrem styrke er afgørende. Nu føjes MASCOTs nyudviklede knælommer til listen over produkter, der får ekstraordinær holdbarhed med Dyneema®.

  Dyneema® logo

  Dyneema®, en fiber stærkere end stål

  Dyneema®, the world’s strongest fibre™, kombinerer høj slidstyrke med en lav vægt. Egenskaber der er vigtige i arbejdsbeklædning, hvor komforten skal være i højsædet og holdbart arbejdstøj er en selvfølge.

  Alt er naturligt med Dyneema®

  Dyneema® er en ultrastræk fiber med en lav vægt. Dyneema®-fiberen fås både i hvid og sort. Den sorte farve er integreret i fiberen og ikke blot tilføjet som et yderlag, hvor produktet er mest udsat for slid. Materialer udviklet i den sorte Dyneema®-fiber vil derfor bibeholde farven, også efter mange timers brug.

  En særlig kombination giver ekstrem slidstyrke

  Egenskaber som stretch, høj slidstyrke og en lav vægt er i særdeleshed vigtig i arbejdsbeklædning. Produkter udviklet i en fiber der højner bevægelsesfriheden og bibeholder den ekstraordinære høje slidstyrke, er at foretrække i arbejdstøj, der bliver brugt mange timer hver dag. Brugeren skal kunne stole på, at arbejdstøjet holder. Bevægelsesfriheden må ikke blive begrænset, materialet og funktionerne skal ikke irritere brugeren, og produktet skal kunne holde til mange timers arbejde, blandt andet på knæene.

  Dyneema® er en fiber, der klarer disse udfordringer, og derfor er materialet i MASCOTs nye knælommer udviklet i en særlig komposition med Dyneema®, CORDURA® og Kevlar®, der øger slidstyrken og bringer den til et nyt niveau. Derudover er knælommen komponeret med stretch, så brugerens bevægelighed ikke begrænses.

  Find MASCOTs knælommer med den særlige kombination af CORDURA®, Kevlar® og Dyneema® på to par bukser og et par knickers i serien MASCOT® ADVANCED.

  Dyneema®s enestående egenskaber gør den særlig værdifuld i, blandt andet:

  • Fiskeliner
  • Skæresikre handsker
  • Skibstorve
  • Pallenet til luftfragt

  Og nu kan du også finde Dyneema® i udvalgte knælommer fra MASCOT.

  Dyneema® og Dyneema®, the world’s strongest fiber™ er registrerede varemærker hos DSM. Brug af disse varemærker er ulovligt med mindre det er godkendt.