CORDURA®

  MASCOT bruger hovedsageligt CORDURA® til områder, som er specielt udsatte. Det er eksempelvis knælommer, tommestoklommer og hængelommer, som alle er udsat for hårdt slid og hyppig brug. CORDURA® giver arbejdstøj som arbejdsbukser en længere holdbarhed.

  CORDURA® logo
  • 10x stærke end bomuld
  • 3x stærkere end almindelig polyester
  • 2x stærkere end almindelig nylon

  Det er meget vigtigt, at MASCOT arbejdstøj holder længe, for så er køb af MASCOTs arbejdsbeklædning en god forretning for arbejdstøjsbrugere og arbejdsgivere. En af måderne til at sikre høj slidstyrke er ved brugen af CORDURA®-forstærkning. CORDURA® er nemlig en af de afgørende grunde til, at slidstyrken i arbejdsbukser, arbejdsjakker og andet arbejdstøj fra MASCOT er en klasse for sig. CORDURA® er meget stærkere end andre stofkvaliteter, og MASCOT bruger det som forstærkning på steder, hvor tøjet rører hænder, værktøj eller gulvet hyppigt. Det er fx på lommekanter, på knæ i bunden af lommer. Ved at vælge produkter med CORDURA® sikrer du, at dine arbejdsbukser og jakker holder længere.

  For virksomheden bag CORDURA® er holdbarhed er ikke noget nyt, og det har altid været en del af deres DNA. Det er også årsagen til, at MASCOT bruger stofkvaliteten. MASCOT arbejdstøj fremstillet med CORDURA® er, selv under gentagen slid, langtidsholdbart. Holdbart arbejdstøj med høj slidstyrke skal ikke udskiftes så ofte, og det er også godt for miljøet, da det reducerer affald. CORDURA® forsøger i øvrigt hele tiden på at øge anvendeligheden og holdbarheden af deres tekstilmaterialer, med dig og miljøet i fokus.