MASCOT® SmartStore

Det er ikke bare et ordresystem men en intern logistikløsning

Check icon

Smart, fejlfri bestilling

Er din vej til bestilling af nyt arbejdsudstyr nem, hurtig og fejlfri? Det kan den blive, hvis du bestiller via MASCOT® SmartStore.

industry - icon

For større virksomheder

MASCOT® SmartStore er et online logistik- og bestillingssystem, som tilrettes din virksomhed og dine medarbejderes behov for arbejdsbeklædning og personlige værnemidler.

check-box icon

Nemt og brugertilpasset

Dit nye arbejdstøj – med eventuelt påtrykt eller broderet logo, navn og tilvalg af services – leveres direkte til døren. Det kommer i en personpakket kasse, enten til firmaet eller til privatadressen – alt efter, hvad du vælger. Bestillingssystemet er ekstremt brugervenligt. Du kan endda få din forhandler til at lægge varer fra andre producenter i MASCOT® SmartStore, så du kan bestille alt det vanlige udstyr på én gang.

For at komme i gang

Din forhandler ordner alt det praktiske og hjælper dig i gang. Sammen bestemmer I det tilgængelige sortiment og hvor eventuelt logo skal sidde. Systemet kan tilpasses præcis til jer – med forskellige sortimenter pr. afdeling, bestillingshierarki osv. Spar tid allerede ved næste bestilling: Kontakt din forhandler og kom i gang med det samme.