MASCOT® SmartStore

  - Når bestilling af arbejdstøj foregår optimalt.
  MASCOT® SmartStore er ikke blot et bestillingssystem, men en intern logistikløsning.

  MASCOT® SmartStore er en gratis online-shop til bestilling af arbejdsbeklædning og personlige værnemidler – ideelt til store og mellemstore virksomheder.

  MASCOT® SmartStore

  MASCOT® SmartStore er meget brugervenlig og kan anvendes af alle – også de enkelte medarbejdere – og hvor som helst og når som helst. Som virksomhed sikrer I et ensartet look ved at fastlægge jeres produktsortiment over for medarbejdere.

  Check icon

  Smart, fejlfri bestilling

  Er din vej til bestilling af nyt arbejdsudstyr nem, hurtig og fejlfri? Det kan den blive, hvis du bestiller via MASCOT® SmartStore.

  industry - icon

  For større virksomheder

  MASCOT® SmartStore er et online logistik- og bestillingssystem, som tilrettes din virksomhed og dine medarbejderes behov for arbejdsbeklædning og personlige værnemidler.

  check-box icon

  Nemt og brugertilpasset

  Dit nye arbejdstøj – med eventuelt påtrykt eller broderet logo, navn og tilvalg af services – leveres direkte til døren. Det kommer i en personpakket kasse, enten til firmaet eller til privatadressen – alt efter, hvad du vælger. Bestillingssystemet er ekstremt brugervenligt. Du kan endda få din forhandler til at lægge varer fra andre producenter i MASCOT® SmartStore, så du kan bestille alt det vanlige udstyr på én gang.

  For at komme i gang

  Din forhandler ordner alt det praktiske og hjælper dig i gang. Sammen bestemmer I det tilgængelige sortiment og hvor eventuelt logo skal sidde. Systemet kan tilpasses præcis til jer – med forskellige sortimenter pr. afdeling, bestillingshierarki osv. Spar tid allerede ved næste bestilling: Kontakt din forhandler og kom i gang med det samme.

  En bruger af MASCOT® SmartStore fortæller:

  »MASCOT® SmartStore er en brugervenlig platform, hvor vores medarbejdere bestiller nyt arbejdstøj ud fra det produktkatalog, som vi har stillet til rådighed. Fra Marel Århus administreres en online MASCOT® SmartStore med 275 brugere fordelt på syv lande, og vi er tilfredse med systemet. Blandt andet er bestilling og håndtering af nyt arbejdstøj nem og hurtig, vi kan trække statistikker over medarbejdernes køb, medarbejderne får leveret arbejdstøjet i individuelle kasser og levering af nyt tøj foregår i store træk problemfrit.«
  Marel, Danmark