S3 Fodtøj

  I denne sikkerhedsklasse finder du sko og støvler i forskellige materialer, vidder og farver samt enkelte damemodeller. Ligegyldigt om du foretrækker traditionel lukning med snørebånd eller innovativ lukning med Boa®-system, så finder du begge dele i sikkerhedsklasse S3.

  Sikkerhedsklasse S3

  Ultimativ beskyttelse af dine fødder

  En stor del af MASCOTs sikkerhedsfodtøj hører under sikkerhedsklasse S3. Med sikkerhedssko fra denne sikkerhedsklasse får du ultimativ beskyttelse, samtidig med at skoene sikrer dig en god komfort. Alle sikkerhedssko og -støvler i sikkerhedsklasse S3 er godkendt efter normen EN ISO 20345:2011. Fodtøjet har blandt andre sikkerhedskomponenter også sømværn til beskyttelse mod søm og skarpe genstande fra underlaget samt tåkappe for bedst muligt at beskytte dine tæer mod tabte genstande og slag. I sikkerhedsklasse S3 får du ligesom i klasse S1P olie- og benzinresistent sål, ligesom alle sko er effektivt skridhæmmende, antistatiske og åndbare. Med andre ord: fuld sikkerhed.

  Aluminiumtåkappe - Piktogram

  Vandafvisende til de mest ekstreme miljøer

  Det, der adskiller sikkerhedsklasserne S1P og S3, er, at skoene og støvlerne i S3-klassen er vandafvisende. Disse sko og støvler er derfor særligt velegnede til dig, der arbejder udenfor, eller til dig, der har brug for særligt robust fodtøj, som også kan holde regn og sne ude. I denne sikkerhedsklasse finder du blandt andet særligt robust og slidstærkt fodtøj til brug i industrien. Skoene i sikkerhedsklasse S3 er også velegnede til dig, der arbejder som entreprenør eller i tungt byggeri som eksempelvis murer eller kloakmester. Ønsker du lettere sko i tekstil eller luftige sandaler, så kig efter fodtøjet i sikkerhedsklasse S1P.