Arbejdstøj til tagdækkere

  Hvis du skal yde dit maksimale som tagdækker, er du afhængig af arbejdstøj, der holder dig varm og tør, men som samtidig ikke begrænser din bevægelsesfrihed. MASCOTs arbejdstøj velegnet til tagdækkere er til dig, der vil have funktionelt arbejdstøj i højeste kvalitet, som matcher de vejrforhold, du møder.

  Klæd dig i lag

  Vores sortiment af arbejdstøj egnet til tagdækkere omfatter produkter, der kan holde dig varm og tør – uanset årstiden. Som inderste lag bør du vælge svedtransporterende funktionsundertøj, der leder fugten væk fra kroppen. Som mellemlag kan du på de koldere dage tilføje en fleece- eller striktrøje, der har en varm og isolerende effekt, mens du som det yderste lag bør vælge en jakke, der beskytter dig mod vind og vejr.

  Optimal beskyttelse i al slags vejr: Klæd dig i lag

  Bukser med og uden hængelommer

  Vores arbejdsbukser til tagdækkere er udstyret med flere gode detaljer, fx funktionelle lommer til det mest nødvendige værktøj. Arbejder du meget på knæ, er knæbeskyttelse et must. Flere af vores arbejdsbukser er derfor med knælommer, så du kan udstyre bukserne med de knæpuder, der passer til dine behov.

  Du kan vælge arbejdsbukser både med og uden hængelommer. Og vælger du bukser med vores unikke Click Pocket System, kan du endda vælge blandt flere forskellige hængelommer udviklet med fokus på dine behov. Hængelommer med Click Pocket System kan nemt flyttes mellem bukser, knickers og shorts, så du hurtigt er videre, når temperaturen skifter. Og er de i vejen, når du arbejder på taget, kan du vælge at placere dem på siden eller sågar bagpå. Hængelommerne med Click Pocket System sælges separat.

  Arbejdstøj med flammehæmmende egenskaber

  Som tagdækker er du i risiko for at blive udsat for varme, ild og flammer, når du fx brænder tagpap. Derfor finder du også flammehæmmende tøj blandt vores sortiment af arbejdstøj til tagdækkere.

  Se vores udvalg af flammehæmmende tøj