Arbejdstøj til tømrere

  Som tømrer går du aldrig på kompromis med dit håndværk, dit værktøj eller med dit arbejdstøj. Høj slidstyrke, funktionalitet og fuld bevægelsesfrihed i dit arbejdstøj er nemlig med til at sikre, at du kan yde dit maksimale – hver dag!

  MASCOTs store udvalg af tømrertøj har en masse praktiske detaljer og gennemtænkte løsninger tilpasset dine behov og præferencer som tømrer. Derudover er mange af vores produkter i 100 % stretch, som er med til at give dig en ekstra høj komfort og en unik bevægelsesfrihed – uanset om du arbejder på et tag et stillads eller noget helt tredje.

  Slidstærkt arbejdstøj til al slags vejr

  Hos os finder du slidstærkt arbejdstøj udviklet specielt til dig som tømrer. Din arbejdsdag begynder måske indendørs og slutter udendørs, og derfor er det vigtigt, at dit arbejdstøj er lige så omskifteligt som din arbejdsdag.

  Optimal beskyttelse i al slags vejr: Klæd dig i lag

  Arbejder du oftest udendørs, er dit yderste lag tøj særligt vigtigt. Vælg derfor blandt jakker, der er vind- og vandtætte til de våde og blæsende arbejdsdage og produkter med UV-beskyttelse til de dage, hvor du arbejder i høj sol.

  17031-311-33 Bukser - Hængelommer

  Detaljerne gør forskellen

  I vores bredde sortimentet finder du blandt andet tømrerbukser, tømrerjakker, veste, sweatshirts og overalls – flere i 100 % stretch eller med stretch-zoner. Arbejdstøjet er udstyret med mange praktiske og uundværlige lommer, der sikrer, at du altid har mulighed for at have det mest nødvendige værktøj med dig i løbet af din arbejdsdag.

  Arbejder du meget på knæ, er knæbeskyttelse et must. Flere af vores tømrerbukser er derfor med knælommer, så du kan udstyre bukserne med de knæpuder, der passer til dine behov.

  Du kan vælge arbejdsbukser med hængelommer, der giver dig en ekstra ”værktøjskasse”, som du altid har inden for rækkevidde. Vælger du bukser med vores unikke Click Pocket System, kan du vælge blandt flere forskellige hængelommer – vi har sågar udviklet specifikke hængelommer til dig, der arbejder som elektriker. Som et ekstra plus kan hængelommer med Click Pocket System flyttes mellem bukser, knickers og shorts. Hængelommerne med Click Pocket System sælges separat.