Arbejdstøj til VVS'ere og blikkenslagere

  I dit arbejde som blikkenslager eller VVS-installatør har du behov for at kunne bevæge dig frit uden at være begrænset af dit arbejdstøj i dine bevægelser. Slidstyrke, komfort og funktionalitet er yderst vigtigt. Hos MASCOT finder du et stort udvalg af arbejdstøj til både blikkenslagere og VVS'ere.

  Installationsarbejde

  Arbejder du ofte indendørs med varme, ventilation og sanitetsteknik, er dit behov for arbejdstøj et andet. Du veksler ofte mellem siddende, knælende og stående arbejde, hvorfor knæpuder er vigtigt for at beskytte dine knæ. Gå derfor efter arbejdsbukser med knæpudelommer i MASCOTs udvalg af arbejdstøj til VVS-installatører. Du finder også knickers med knæpudelommer.

  Når det meste af arbejdsdagen foregår ude

  I arbejdet med facader, installation og konstruktion af tagrender og nedløb foregår det meste af din arbejdsdag udenfor i alt slags vejr. Derfor er det vigtigt, at du er klædt godt på til opgaven. Iblandt MASCOTs udvalg af arbejdstøj til blikkenslagere finder du produkter til både de varme og kolde dage. På en varm solskinsdag kan et par shorts eller knickers således være det oplagte valg. Modsat de kolde vinterdage, hvor lag-på-lag påklædning ofte er en nødvendighed for at holde varmen.

  Lommer til dine arbejdsredskaber

  I løbet af din arbejdsdag kan du som blikkenslager eller VVS-installatør have behov for at skifte mellem forskellige arbejdsredskaber og værktøj. I udvalget af arbejdstøj til VVS-installatører og blikkenslagere finder du arbejdsbukser med mange praktiske lommer, der kan rumme både tommestok, forskellige skruetrækkere, blyant, handsker, brækjern og kniv. Du finder arbejdsbukser med forstærkninger af CORDURA®, så du får et par arbejdsbukser med lang levetid.

  Arbejdsbukser i ULTIMATE STRETCH

  I blandt MASCOTs sortiment af arbejdstøj til blikkenslagere og VVS-installatører finder du arbejdsbukser, -shorts og -knickers i ULTIMATE STRETCH. Strækstoffet er elastisk i alle retninger. Det sikrer dig en unik bevægelsesfrihed, uanset om du strækker dig efter tagrender eller fikser sanitære installationer i knælende position.