Arbejdstøj til mekanikere

  Arbejdet som mekaniker stiller høje krav til arbejdstøjets pasform og komfort. Optimal komfort og beskyttelse er yderst vigtigt. Hos MASCOT finder du et stort sortiment af arbejdstøj til mekanikere tilpasset mekanikerfagets behov og ønsker.

  Maksimal komfort

  Som mekaniker foregår din dag i mange forskellige arbejdsstillinger. Derfor er det vigtigt, at dit arbejdstøj hverken strammer eller generer, uanset om du står op, sidder på hug eller arbejder under en lift. Hos MASCOT finder du, blandt arbejdstøj til mekanikere, arbejdsbukser i ULTIMATE STRETCH– et elastisk materiale, der nemt følger kroppens bevægelser og sørger for maksimal bevægelsesfrihed. Derudover er det en særdeles slidstærk stoftype.

  Beskyttelse mod træk

  Som mekaniker kan du være udsat for træk, hvis værkstedsporten står åben det meste af en dag. Overalls kan være en god beskyttelse mod træk, da det ekstra rygstykke beskytter din lænd mod kulde. Samtidig er du sikker på, at tøjet ikke skiller nederst på ryggen, hvilket er en risiko med et par bukser og en T-shirt.

  Beskyt dine knæ 

  Inden for mekanikerfaget er knæpuder også en vigtig del af arbejdsbeklædningen. Som mekaniker foregår en stor del af dit arbejde på knæene og et par knæpuder er en nødvendighed for at beskytte dine knæ. Foruden knæpuder finder du også tilbehør som fx bælter, caps og halsvarmere blandt MASCOTs arbejdstøj til mekanikere.