Arbejdstøj til gartnere

  Som gartner tilbringer du ofte mange timer udendørs. Det stiller helt særlige krav til kvaliteten af dit arbejdstøj, fordi det skal kunne beskytte dig mod vind og vejr – hele året rundt. MASCOTs tøj velegnet til gartnere er til dig, der ønsker slidstærkt arbejdstøj med den højeste kvalitet og komfort.

  Bevæg dig uden begrænsninger

  I vores brede sortimentet af arbejdstøj egnet til gartnere finder du funktionelt arbejdstøj med højeste komfort. Vælg fx blandt produkter lavet af 100 % stretch, som giver dig optimal bevægelsesfrihed, når du arbejder i forskellige arbejdspositioner. Vores arbejdstøj velegnet til gartnere er desuden designet med en række praktiske lommer, så du altid har nem adgang til dit udstyr.

  Arbejder du som anlægsgartner eller som brolægger, bør du altid vælge arbejdsbukser med knælommer, så du har mulighed for at udstyre dine bukser med de knæpuder, der matcher dine behov.

  Vær godt klædt på – uanset årstiden

  Som anlægsgartner arbejder du ofte ude, både sommer og vinter. Når det er rigtigt koldt udenfor, er det vigtigt, at du er klædt varmt nok på. Samtidig skal du kunne bevæge dig frit og udføre dine opgaver uden at blive overophedet og gennemblødt af sved. Du skal med andre ord kunne komme af med varmen ved hjælp af åndbare materialer.

  Vi anbefaler, at du om vinteren klæder dig i flere lag – et svedtransporterende lag inderst, et eller flere isolerende mellemlag, så du kan regulere temperaturen efter dit aktivitetsniveau, og på regnfulde og/eller blæsende dage et vind- og vandtæt lag yderst. I vores sortiment af arbejdstøj til gartnere finder du blandet andet funktionsundertøj, sweatshirts, vinterjakker, vinterbukser, overalls samt andet tilbehør til vintergarderoben. Arbejder du som fx væksthusgartner meget indendørs, kan du med fordel vælge nogle af vores mange termoveste og -jakker.

  I de kolde måneder er strømper også en vigtig del af beklædningen. Hvis du fryser dine fødder, vil resten af din krop hurtigere komme til at fryse. Gå efter strømper med uld eller COOLMAX®. Ulden isolerer og holder dig varm, mens COOLMAX® sørger for effektiv svedtransport og forhindrer afkøling.

  Optimal beskyttelse i al slags vejr: Klæd dig i lag

  Om sommeren vil et par lange arbejdsbukser ofte være for varme. I vores sortiment af arbejdstøj til gartnere finder du derfor også både shorts og knickers. Du kan med fordel vælge et par knickers med knælommer til dine knæpuder, hvis du arbejder meget på knæ.

  Selvom det er sommer, kan vejret være omskifteligt. Derfor er det vigtigt med en let jakke, som altid kan holde dig tør. Flere af vores jakker velegnet til gartnere er derfor både vandafvisende og vandtætte (EN 343).