MASCOT® CUSTOMIZED

  MASCOT® CUSTOMIZED

  Skal du have nyt arbejdstøj, der er slidstærkt og smart, og hvor innovative funktioner, stor bevægelsesfrihed og høj komfort er tænkt ind fra start, så skal du kigge på produkterne i MASCOT® CUSTOMIZED.

  MASCOT® CUSTOMIZED er endnu lettere, endnu stærkere og med endnu mere stretch. Det store antal produkter og mange forskellige produkttyper gør, at du kan finde lige det tøj, du føler dig tilpas og komfortabel i. Mange farver og farvekombinationer gør desuden, at du kan tilpasse tøjet til din virksomheds profil eller din personlige stil.

  Lang holdbarhed er centralt

  Høj kvalitet og lang holdbarhed er centralt i MASCOT® CUSTOMIZED. Vi ved nemlig, at arbejdstøj bliver udsat for mange ting i løbet af en arbejdsdag. Alle materialer til dit nye tøj testes mange gange, inden vi sætter det i produktion. Vi får også arbejdstøjet testet af dine kollegaer, så vi er sikre på, at både tøj og funktioner holder til det slid, som det ofte bliver udsat for, og for at sikre, at de vigtigste funktioner i din hverdag er placeret, så arbejdet bliver nemmere for dig.

  Ekstra slidstyrke, der hvor bukserne slides mest
  En måde at sikre tøjets holdbarhed og præsentable udseende er ved at give dem en vand- og smudsafvisende overfladebehandling. Udover at tøjet holdes præsentabelt længere, så holdes du også tør i støvregn og korte byger.

  Ekstra slidstyrke, der hvor bukserne slides mest

  For at sikre, at dine bukser holder så lang tid som muligt, er det vigtigt, at materialet på knæene er ekstra slidstærkt. På nogle af bukserne i MASCOT® CUSTOMIZED (dem i stofkvalitet 605) har vi gjort knælommerne ekstraordinært slidstærke, så de gerne skulle holde lige så lang tid, som dine bukser ellers vil holde.

  Hængelommer til dit fag

  Hængelommer kan fungere som din værktøjskasse, når du arbejder steder, hvor du ikke lige har alt dit værktøj ved hånden. Derfor er det også vigtigt, at lommerne har de rum, som du har behov for.

  I MASCOT® CUSTOMIZED finder du hængelommer, der er tilpasset dine behov. Du finder hængelommer specifikt udviklet til elektrikere, malere eller andre håndværkere, som har behov for store rum til mange forskellige slags værktøj.

  Fleksibel placering med Click Pocket System

  Forlæng dine arbejdsbuksers levetid med hængelommer med Click Pocket System. Klik-systemet gør, at du har mulighed for at placere dine hængelommer, hvor du ønsker samt tilføje flere hængelommer til dine bukser fx 3 eller 4. Derudover kan du hurtigt og nemt flytte hængelommerne fra dine arbejdsbukser til dine shorts, så du slipper for at skulle flytte værktøjet over. Du er derfor hurtigt videre i dagens arbejde, selvom temperaturen skifter.

  Hængelommer købes separat

  Hængelommerne i MASCOT® CUSTOMIZED købes separat. Det har den fordel, at du derved forlænger dine arbejdsbuksers levetid. Ofte er det hængelommerne, der går i stykker før bukserne, da de bliver udsat for ekstra slid og belastning af værktøj. Nu kan du blot købe nye hængelommer, når de bliver slidt, men beholde dine bukser, så de ikke skal udskiftes unødvendigt tit.

  Fleksibel placering med Click Pocket System

  En komplet løsning med overdele til dit behov

  Få en ensartet profil ved at kombinere dine nye arbejdsbukser med matchende overdele. I MASCOT® CUSTOMIZED finder du en bred pallette af overdele, som du kan kombinere på mange måder, så du får den beklædning, der holder dig både varm og tør i dit arbejde.

  Skræddersy din stil fra top til tå

  Fuldend din stil med matchende sikkerhedssko, der giver dig god komfort gennem hele arbejdsdagen. Designet og de unikke farver fra resten af MASCOT® CUSTOMIZED serien går igen på skoene og sætter prikken over i'et på dit outfit. Med sikkerhedssko fra MASCOT® CUSTOMIZED får du optimal beskyttelse, et behageligt og stabilt fodfæste med en enorm skridsikker ydersål og unikke stødabsorberende mellemsåler.

  Lang holdbarhed og genanvendt materiale – en naturlig del af serien

  Lang holdbarhed er essentielt, når det kommer til arbejdstøj. Men når man nu kan fremstille arbejdstøj i genanvendte materialer, der har en slidstyrke på højde med nye materialer, kan man lige så godt handle ansvarligt.

  Recycled mainmaterial 
  I MASCOT® CUSTOMIZED finder du flere produkter, der er fremstillet i genanvendte materialer – ofte i hovedmaterialet – og som har en slidstyrke på højde med produkter fremstillet af ikke genanvendt materiale.

  Genanvendt polyamid – restmateriale fra tekstilproduktion

  I MASCOT® CUSTOMIZED finder du bukser og overdele, hvor hovedmaterialet er fremstillet af genanvendt polyamid, som er fremstillet af restmateriale fra tekstilproduktion. Det betyder ikke, at det er brugt tøj, der er blevet til et nyt materiale. Det betyder dog, at det restmateriale, der er fra en tekstilproduktion såsom råvæv, garn osv. er blevet genanvendt til en ny metervare.

  Genanvendt polyester – genanvendt plastmateriale

  Du finder også en stor andel af produkter i MASCOT® CUSTOMIZED, som er fremstillet i genanvendt polyester. Denne genanvendte polyester kommer fra genanvendt plastmateriale fx brugte plastikflasker, der nedbrydes og genanvendes på ny. Det kan også være andet brugt plastmateriale, der nedbrydes til granulat og genanvendes til en ny ressource.