MASCOT® HARDWEAR

    Håndværkeres foretrukne valg af arbejdstøj

    Savner du et bredt program, hvor fællesnævneren er funktionel og avanceret arbejdsbeklædning af de allerbedste materialer? MASCOT® HARDWEAR er det sikre valg. Især hvis du arbejder i eksempelvis byggeri eller håndværk, og du og dit job kræver rigtigt meget af dit arbejdstøj. MASCOT® HARDWEAR lever op til alle forventninger til slidstyrke, et smart design, funktioner og bevægelsesfrihed.

    Produkterne i serien spænder bredt til alle byggeriets faggrupper. Arbejdstøjet dækker alt fra overdele med fluorescerende elementer for din sikkerheds skyld. Til arbejdsbukser og værktøjsveste med så mange lommer og funktioner, at du ikke længere behøver en værktøjskasse.

    En af styrkerne i arbejdstøjet fra MASCOT® HARDWEAR er kombinationen af mange forskellige avancerede og gennemtestede stoftyper. Blandt andet bliver slidstærk CORDURA® og stikmodstandsdygtig Kevlar® kombineret med indsatser af strækstof, som gør, at både slidstyrke og bevægelsesfrihed kommer i fokus. MASCOT® HARDWEAR er en serie, du får lyst til at bevæge dig i, udfordre og udforske i alle detaljer.

    MASCOT® HARDWEAR er oplagt at mikse og matche med øvrige serier fra MASCOT. Farver og design er afstemt, så du kan vælge mellem mange forskellige produkter og kombinere dig frem til din egen stil, til virksomhedens udtryk i arbejdstøjet etc.