MASCOT® ADVANCED

  Funktionelt arbejdstøj med mange features, høj bevægelsesfrihed og exceptionel holdbarhed. MASCOT® ADVANCED er arbejdstøj med funktionelle detaljer, høj slidstyrke og god komfort. En kombination af lav vægt og ultimativt strækstof i arbejdsbukserne giver dig følelsen af bukser, du ikke har lyst til at tage af. MASCOT® ADVANCED er til dig, som kræver lidt ekstra af dit arbejdstøj og som ikke vil gå på kompromis.

  MASCOT® ADVANCED er ekstraordinær bevægelsesfrihed. Produkterne er designet til at blive kombineret i lag og til at modstå de udfordringer, du møder i din arbejdsdag. Særligt ved MASCOT® ADVANCED er, at du får produkter, hvor stor fleksibilitet er kombineret med en høj slidstyrke og en lav vægt. Arbejdstøj behøver ikke at være tungt for at kunne holde i lang tid.

  Mange kombinationsmuligheder

  I serien finder du et stort udvalg af forskellige produkttyper til alle årets arbejdsdage. Det giver dig mulighed for at tilpasse din beklædning til din arbejdsdag og de skiftende temperaturer. Med svedtransporterende T-shirts til inderste lag, isolerende strikjakker, fleecetrøjer og termojakker som det midterste lag og med vind- og vandtætte jakker som det yderste lag har du rig mulighed for at kombinere din beklædning.

  Detalje - MASCOT® ADVANCED Bukser

  Plads til værktøjet

  Bukserne rummer plads til virkelig meget værktøj. Lommerne er fuldt integreret i designet, hvilket sammen med det elastiske materiale sørger for, at du kan fylde lommerne op, uden det påvirker bevægelsesfriheden.

  Detalje - Bukser med knælommer

  Frisk luft til knæene

  Glem alt om overophedede knæ. På indersiden af benet kan du åbne for ventilationskanaler, der sætter gang i luftgennemstrømningen. Desuden kan du via en lynlås på siden af benet nemt tage knæpuderne ud i løbet af arbejdsdagen. Så varmer de ikke unødigt, når du ikke har brug for dem.

  Pasformen er i fokus

  Produkterne og detaljerne i ADVANCED-serien er skabt med den optimale pasform i fokus. Lommerne på bukserne er derfor integreret i designet – ikke tilføjet. Det giver ikke blot den bedste pasform, men også de mest optimale funktioner. Resultatet er tøj, du nærmest ikke mærker, at du har på!

  ULTIMATE STRETCH – en hel unik bevægelsesfrihed

  MASCOT® ADVANCED har et stort udvalg af bukser med ULTIMATE STRETCH, der giver plads til alle dine bevægelser. Det giver en unik bevægelsesfrihed, hvor intet strammer eller generer. Det multifunktionelle stof kombinerer en lav vægt med en meget høj slidstyrke. Samtidig er det vandafvisende. Den bløde bagside og det fleksible stof gør, at bukserne nærmest ikke mærkes mod huden. Bukserne findes både med og uden hængelommer, samt som knickers og shorts.