MASCOT® UNIQUE

  Det hele samlet ét sted

  MASCOT® UNIQUE er ensfarvet og tofarvet arbejdstøj i 9 farvekombinationer, mange forskellige produkter og forskellige stofkvaliteter, der giver utallige variationsmuligheder. Serien henvender sig til alle typer erhverv indenfor både håndværk og industri, og en stor del er velegnet til industrivask.

  Det brede udvalg af produkttyper gør, at uanset om du arbejder indenfor håndværk eller industri, finder du tøj, der passer perfekt til dig. De mange farver gør desuden, at du kan vælge lige det tøj, der samtidig passer til din virksomheds stil.

  Bukser i forskellige stofkvaliteter

  I MASCOT® UNIQUE kan du vælge imellem bukser i tre forskellige stofkvaliteter. Hver stofkvalitet er udviklet med særlige egenskaber til bestemte arbejdssituationer- og omgivelser. Derfor er det vigtigt, at du altid overvejer materialevalg ud fra dine arbejdsopgaver, temperatur og vejr.

  Uanset om du er ude efter superlette bukser, eller en meget robust og slidstærk stofkvalitet, så finder du det i serien. Mange af bukserne har CORDURA®-forstærkninger på særligt udsatte steder som fx knæ- og hængelommer. Det bidrager til en ekstra høj slidstyrke, når dit arbejde foregår i højt tempo og samtidig sikrer det dig, at bukserne holder længe.

  Kvalitet 230: Superlette bukser . Bukser i en superlet stofkvalitet (205 g/m2) med højt indhold af bomuld. Bukserne er ideelle til arbejde i industrien og i varmere omgivelser.

  Kvalitet 442: Lette og slidstærke bukser. Let og slidstærk stofkvalitet til arbejdet i industrien og alle typer af håndværk. Bukserne er desuden velegnede til industrivask.

  Kvalitet 203: Kraftigt og robust stof med TENCEL®. Bukser i en robust og slidstærk kvalitet med kølende egenskaber. Bukserne er ideelle til arbejde indenfor håndværk/byggeri. Bukserne er velegnede til industrivask.

  Bukser med pasformer til kvinder

  I serien finder du også bukser til kvinder i to forskellige pasformer: DIAMOND og PEARL. Forskellen på de to pasformer er forholdet mellem dit talje- og hoftemål.

  Er der mindre forskel end 20 cm, skal du vælge PEARL-pasformen. Hvis der er større forskel end 20 cm, er DIAMOND-pasformen den rette for dig.

  Hele programmet i overdele

  Når du har valgt MASCOT® UNIQUE-serien behøver du nærmest ikke andet. I serien finder du både overdele, der fungerer som et svedtransporterende inderste lag, et isolerende mellemlag eller et vind-og vandtæt yderste lag. Når du kombinerer overdelene efter lag-på-lag metoden, opnår du optimal beskyttelse året rundt.

  Flere overdele er udviklet med CLIMASCOT®, et letvægts-fór, der sikrer, at kroppen holder sig varm. Fór-materialet er lavet af 35% genanvendt polyester.

  Stort udvalg af produkter, der kan industrivaskes

  En stor del af arbejdstøjet i MASCOT® UNIQUE er udviklet til industrivask og -tørring. Kig efter ProWash®-symbolet for at finde produkter velegnede til industrivask.

  Mix og match på tværs af serier

  Vi har gjort det nemt at kombinere produkterne i serien med produkter fra hele MASCOTs sortiment, så du kan sammensætte den arbejdsbeklædning, der passer til din personlige stil og professionelle fremtoning. Farverne er de samme på tværs af flere serier – så du kan finde dit yndlingssæt i jeres foretrukne farve.

  Mix og match produkterne i MASCOT® UNIQUE med mere end 700 produkter i sortimentet.