MASCOT indgår samarbejde med Alfa Romeo F1 Team Stake

  Racerbil Alfa Romeo F1 Team Stake TESTED TO WORK Sponsorship
  Tue, 07 Feb 2023

  MASCOT kan med stolthed offentliggøre, at vi kan kalde os for officiel partner af Formel 1-teamet Alfa Romeo F1 Team Stake.

   

  I mere end et halvt århundrede har Formel 1 været pionererne inden for udviklingen i motorsport. Det er motorsportens kongeklasse, hvor nogle af verdens bedste ingeniører, mekanikere og racerkører i tæt synergi dag efter dag søger de små marginaler, der skal sikre point i weekendens løb.

   

  TESTED TO WORK

  MASCOT har engageret sig i motorsport i en årrække. Det gør vi blandt andet, fordi vi deler mange af de samme værdier og tilgange til tingene, herunder en konstant og naturlig søgen efter forbedringsmuligheder samt et ønske om at være bedst in class.

   

  Derudover identificerer vi os med dét – som vi hos MASCOT kalder for Tested to Work – hvor alt bliver gennemtestet. Dels for at opnå det bedst mulige slutresultat men også for at sikre, at der bliver brugt færrest mulige ressourcer. Det er nemlig sådan, vi arbejder hos MASCOT. Vi jagter det ypperste og går aldrig på kompromis, og det gennemsyrer alt, hvad vi beskæftiger os med. Og sådan er det ligeledes med Alfa Romeo F1 Team Stake!

   

  Om samarbejdet med Alfa Romeo F1 Team Stake udtaler MASCOTs administrerende direktør Michael Grosbøl:

   

  ”Med vores mangeårige involvering i motorsport er vi naturligvis stolte af, at vi nu kan præsentere et samarbejde med et Formel 1-team. Formel 1 driver store dele af udviklingen inden for ikke alene motorsport, men faktisk inden for hele bilbranchen, hvor erfaringer med bl.a. motorer, herunder brændstofforbrug, og aerodynamik fra nutidens Formel 1-biler bliver en del af udviklingen af morgendagens biler ude på vejene.” 

   

  Hos Alfa Romeo F1 Team Stake ser de også frem til det kommende samarbejde. Alessandro Alunni Bravi, administrerende direktør ved Sauber Group udtaler:


  "Vi er glade for at byde MASCOT velkommen til Alfa Romeo F1 Team Stake, og vi ser frem til at arbejde sammen med en virksomhed, der sætter kompromisløs kvalitet og sikkerhed i centrum. Ligesom os er MASCOT forpligtet til at optimere deres udviklings- og produktionsprocesser samt at sikre de højeste bæredygtighedsstandarder. Deres store udvalg af produkter og deres pålidelighed er en anden styrke ved deres tilbud og en af de vigtigste afgørende faktorer i opbygningen af et partnerskab med dem."

   

  De glemte helte

  Udover MASCOTs synlighed på biler, køredragter og hjelme omfatter aftalen med Alfa Romeo F1 Team Stake, at medarbejdere på Sauber Groups fabrik i Schweiz – hvor bilerne til Alfa Romeo F1 Team Stake bliver designet, udviklet og bygget – skal yde deres maksimale i arbejdstøj fra MASCOTs nye arbejdstøjsserie: MASCOT® CUSTOMIZED.

   

  ”Det er kørerne, der skal gøre arbejdet færdigt i løbet af weekenden, men uden de mange ingeniører og mekanikere på fabrikken, ville det slet ikke være muligt. Deres indsats fortjener kun det bedste arbejdstøj at perfome i – og dét får de med MASCOT® CUSTOMIZED, der både er lettere, mere slidstærkt og har endnu mere stretch, end tidligere set”, afslutter Michael Grosbøl.

  Racerbil TESTED TO WORK Alfa Romeo F1 Team Stake

  race car drivers Alfa Romeo F1 Team Stake