MASCOT forlænger hovedsponsoratet med GMB Motorsport

  GMB Motorsport 2023
  Wed, 16 Nov 2022

  MASCOT og GMB Motorsport har indgået aftale omkring hovedsponsoratet for 2023-sæsonen og fortsætter dermed samarbejdet i det kommende år.

   

  Om forlængelsen af hovedsponsoratet udtaler MASCOTs administrerende direktør Michael Grosbøl:

   

  ”Fra begyndelsen oplevede vi den enorme vilje og gejst, der var bag projektet GMB Motorsport. Som nystartet team er det ambitiøst at turde sigte efter stjernerne. Dét kræver mod, dedikation og et engagement, som vi deler hos MASCOT. Derfor var det naturligt for os, at samarbejdet med GMB Motorsport skulle fortsætte i 2023, og vi ser frem til at være en del af GMB Motorsports udvikling i det kommende år, som kulminerer med deltagelsen på en af motorsportens allerstørste scener: 24-timers løbet på Le Mans.” 

   

  Som hovedsponsor vil MASCOTs logo fortsat blive tydeligt eksponeret på samtlige af GMB Motorsports biler og på teamets tøj til alle løbene, GMB Motorsport deltager i – både nationalt og internationalt.

   

  Hos GMB Motorsport er de selvsagt også meget tilfredse med at kunne præsentere en forlængelse af hovedsponsoraftalen med MASCOT, som igen i den kommende sæson vil beklæde hele teamet med produkter fra MASCOT® ACCELERATE-serien. 

   

  Team manager hos GMB Motorsport, Casper Elgaard, siger om forlængelsen af hovedsponsoratet:

   

  ”Vi er naturligvis særdeles glade for, at vi har fået den her aftale på plads. MASCOT har været med os hele vejen, og har været en vigtig samarbejdspartner i jagten på at opnå vores mål, som vi jo i høj grad har gjort her i vores første år i sporten. Vi kan på mange måder spejle os i MASCOT, fordi vi ligesom dem hele tiden stræber efter at være de bedste inden for vores felt. Det er et samarbejde, som vi håber på at kunne fortsætte i mange år endnu.”

   

  Om GMB Motorsport

  GMB Motorsport er skabt for at gøre en forskel inden for dansk motorsport. Deres primære fokus er talentudvikling, hvor de hjælper unge talenter med at udvikle sig fra spirende talenter i gokart til førsteklasses kørere i standardvognklasserne TCR og GT3 samt på den store internationale motorsportsscene på Le Mans. Talentudvikling spiller også en stor rolle inden for mandskabet, hvor de fx har fokus på at udvikle unge talentfulde mekanikere. I 2022-sæsonen vandt GMB Motorsport Le Mans Cuppen, hvilket kvalificerede teamet til at deltage i det legendariske 24-timers løb på Le Mans i sommeren 2023.

  GMB Motorsport 2023

  GMB Motorsport 2023