Arbejdstøj i store størrelser

  Har du svært ved at finde arbejdstøj, der passer dig? Hos MASCOT finder du arbejdstøj i mange forskellige modeller og størrelser. En lang række produkter findes i store størrelser – uden at gå på kompromis med komfort, pasform og kvalitet. Du finder arbejdstøj i store størrelser til mange forskellige brancher. Og uanset om du søger et par arbejdsbukser, en arbejdsjakke eller en fleecetrøje, finder du det i sortimentet.
  ADVANCED Bukser med knælommer

  Tøj, der passer, sikrer maksimal komfort

  Når du skal vælge arbejdstøj, er det vigtigt, at tøjet sidder ordentligt, så komfort, funktioner og sikkerhed er i top. Den rette størrelse findes ved at måle så tæt på kroppen som muligt. I flere MASCOT-bukser kan du vælge mellem tre benlængder.

  Større størrelser kræver en ekstra indsats

  Hos MASCOT er størrelsen ikke afgørende for, hvad der er muligt. Dit arbejdstøj skal være komfortabelt at have på uanset størrelse. Det kræver en ekstra indsats at lave velsiddende arbejdstøj i store størrelser, fordi certificeringer skal overholdes, mønstret skal tilpasses stoffet, og der skal bruges mere stof. Og den indsats gør MASCOT gerne, så du hverken skal gå på kompromis med kvalitet, komfort eller din sikkerhed.

  ADVANCED Bukser med knælommer

  Sikkerhedsfodtøj med plads til fødderne

  Har du svært ved at finde arbejdssko, der er store nok i størrelsen? MASCOT tilbyder sko, støvler og sandaler i op til størrelse 48. Skostørrelserne er gennemsnitlige i forhold til andre skostørrelser. Sikkerhedssko og sikkerhedsstøvler fra MASCOT holder certificeringer uanset, hvilken størrelse, du bruger. Når det gælder fodtøj, er komfort og sikkerhed vigtigt. Derfor anbefales det, at du prøver skoene på, inden du vælger.