Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix

  MASCOT er stolt Official Event Supplier til Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix. MASCOT udstyrer det officielle organisationsteam og eventværterne med talrige produkter bl.a. fra MASCOT® ACCELERATE-serien – produkter, der vil give et ensartet og professionelt look, der matcher det unikke event.

  MASCOT-brandet vil få meget eksponering ved banen og i områderne omkring, eftersom eventværterne byder fansene velkommen og hjælper dem med at finde vej.

  Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix_MASCOT WORKWEAR, logo
  Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix, motorsport

  Ordentligt klædt på til den unikke begivenhed

  Flere en 1500 mennesker fra Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix vil være professionelt udstyret med tøj fra MASCOT. Selvom medarbejderne er iklædt forskellige produkttyper, bevarer de et ensartet og præsentabelt look, der understøtter banens virksomhedsidentitet.

  Med forskellige produkttyper til rådighed er værterne også ordentligt klædt på til enhver lejlighed, eftersom MASCOTs sortiment inkluderer produkter til alle vejrforhold. Uanset om det er en varm eller kold dag, vil medarbejderne være passende klædt på i MASCOT-tøj – også på dage, hvor de har brug for beskyttelse mod regn.

  Den yderst udfordrende CM.com Circuit Zandvoort

  MASCOT er både glad og stolt over at kunne støtte den internationale begivenhed Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022, der afholdes i Zandvoort, Holland, fra den 2. til den 4. september.

  CM.com Circuit Zandvoort er en meget udfordrende bane i klitterne ved siden af Nordsøen. Den har en længde på 4,3 kilometer og 14 hjørner, hvor kørerne ofte passerer løbets fans. Action og fuld acceleration er garanteret på denne bane.