MASCOT® CUSTOMIZED FOOTWEAR

  Sikkerhed, komfort og design er taget til helt nye højder med sikkerhedssko fra MASCOT® CUSTOMIZED FOOTWEAR. Med endnu flere farver og unikt design, kan du fuldende dit look og samtidig sikre dig god komfort gennem hele arbejdsdagen.

  <p>Alle farver footwear customized&nbsp;</p>

  Vælg sikkerhedssko efter din smag - så holder vi styr på, at komforten og sikkerheden er i top.

  En sikker hverdag med endnu mere komfort

  Med sikkerhedssko fra MASCOT® CUSTOMIZED FOOTWEAR får du komforten fra en sneaker kombineret med sikkerheden og slidstyrken i en sikkerhedssko. Med nye kombinationer i sålerne får du en optimal stødabsorberende effekt – uden at gå på kompromis med stabiliteten og skridsikkerheden. Vi har nøje udvalgt materialerne i sikkerhedsskoene, så skoene er lette og samtidig enormt slidstærke både på overmaterialet og på ydersålen.

  Vores MASCOLAYER® sømværn er et tekstilsømværn, der, udover at beskytte dine fødder mod spidse genstande, gør sikkerhedsskoene ekstra fleksible, bløde og lette. MASCOLAYER ® yder også en god beskyttelse mod kulde og varme, hvilket øger komforten.

  Komforten toppes af med lukkesystemet BOA® Fit System, som fordeler trykket ud over hele foden og gør det samtidig nemt for dig at få skoene hurtigt af og på.

  Mix dine sko med arbejdstøj fra MASCOT® CUSTOMIZED i matchende farver

  Fuldend din stil når du kombinerer arbejdstøj og sikkerhedssko fra MASCOT® CUSTOMIZED. Designet og de unikke farver fra resten af MASCOT® CUSTOMIZED serien går igen på skoene og sætter prikken over i'et på dit outfit.