MASCOT® FOOTWEAR CARBON

MASCOT® FOOTWEAR CARBON-serien er fodtøj til den kræsne håndværker. Med en lav vægt, tåkappe af kulfiber og sål af XL EXTRALIGHT® EVA får du fodtøj, der giver en god komfort, hver dag. Fodtøjets overmateriale er desuden fremstillet af 50% genanvendt polyester.

MASCOT® FOOTWEAR CARBON rummer sikkerhedssko og -sandaler med et afstemt udseende og flere innovative funktioner. I serien kan man vælge mellem sko med snørelukning for 100% metalfri sko eller med BOA® Fit System for en hurtig og sikker lukning, der sikrer at skoene hurtigt sidder godt til på foden.

Filter
Produkttyper
Farver
Egenskaber
Certificeringer
Størrelser
Teknologier
Bruger
Serier
Produkter (3)
F0251-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Farver
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY
F0250-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Farver
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY
F0252-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Farver
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY
XL EXTRALIGHT® logo

Innovative materialer for forbedret komfort

I CARBON-serien får man sikkerhedsfodtøj med en innovativ, let og fleksibel sål af XL EXTRALIGHT® EVA. Sålen giver fodtøjet en samlet lav vægt, høj gangkomfort og øget stødabsorbering. Sålen gør sikkerhedsskoene ekstremt stødabsorberende og behagelige på samme tid. Hver gang man tager et skridt, absorberer sålen de stød, der ellers ville forplante sig som ømhed og træthed i ben, ryg og krop for hver kontakt med underlaget. Det minimerer følelsen af trætte ben efter en lang arbejdsdag.

Sålmaterialet XL EXTRALIGHT® EVA er også en innovativ opfindelse, da det kombinerer ekstrem stødabsorbering med slidstyrke, således det kan anvendes som sål. Det betyder, at stødabsorberingen findes i hele sålens dybde.

Aluminiumtåkappe - Piktogram

High-end sko til den kræsne håndværker

For at nedbringe vægten på sko og sandaler i MASCOT® FOOTWEAR CARBON er tåkappen fremstillet af kulfiber. Kulfiber er et meget let og exceptionelt stærkt materiale, der gør tåkappen modstandsdygtig overfor slag og tryk. Derudover er kulfibertåkappen metalfri og hverken kulde- eller varmeledende. Sammen med MASCOLAYER® sømværnet, som har en lav vægt, er blødt og bøjeligt, får man i CARBON-serien fodtøj, der giver god gangkomfort dagen lang. MASCOLAYER® sømværnet er et tekstilsømværn, der garanterer en høj beskyttelse.
EN ISO 20345

Alle funktioner til din dag

Sko og sandaler i MASCOT® FOOTWEAR CARBON er godkendt efter EN ISO 20345, sikkerhedsklasse S1P. Fodtøjet har desuden non-marking såler, så de ikke smitter af, og TPU tåforstærkning, der er en ekstra forstærkning mod slid på snuden af skoene. Tåforstærkningen forlænger skoenes levetid og gør fodtøjet velegnet til knælende arbejde.
Egenskaber, Genanvendt polyester

Overmateriale af genanvendt polyester

Overmaterialet på sko og sandaler i CARBON-serien er fremstillet af 50% genanvendt polyester.