MASCOT® FOOTWEAR CARBON

MASCOT® FOOTWEAR CARBON er fodtøj til den kvalitetsbevidste håndværker. Med en lav vægt, fleksibel og stødabsorberende sål, og tåkappe af kulfiber får du fodtøj, der giver en god komfort, hver dag.


Serien rummer sikkerhedsfodtøj med flere innovative funktioner. Man kan blandt andet vælge fodtøj med snørelukning for 100% metalfri sko eller med BOA® Fit System for en hurtig og sikker lukning, der sikrer at skoene hurtigt sidder godt til på foden.

Filter
Produkttyper
Farver
Egenskaber
Certificeringer
Størrelser
Teknologier
Bruger
Serier
Produkter (3)
F0251-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Farver
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY
F0250-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Farver
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY
F0252-909
MASCOT® FOOTWEAR CARBON
2 Farver
  • Sammenlign
  • Tilføj favoritter
  • Quick View
NY

Innovative materialer for forbedret komfort

I MASCOT® FOOTWEAR CARBON får man sikkerhedsfodtøj målrettet håndværk og let byggeri samt let industri og logistik. I serien finder man fodtøj med forskellige sålmaterialer – alle fremstillet med høj gangkomfort i højsædet. Nogle modeller har en formstøbt sål af XL EXTRALIGHT® EVA, hvor andre har en formstøbt sål af EVA. Fælles for sålerne er, at de giver fodtøjet en samlet lav vægt og høj stødabsorbering.

Både XL EXTRALIGHT® EVA og EVA sålerne gør sikkerhedsskoene ekstremt stødabsorberende og behagelige på samme tid. Hver gang man tager et skridt, absorberer sålen de stød, der ellers ville forplante sig som ømhed og træthed i ben, ryg og krop for hver kontakt med underlaget. Det minimerer følelsen af trætte ben efter en lang arbejdsdag.

Kulfibertåkappe for høj beskyttelse

For at nedbringe vægten på sko, støvler og sandaler i MASCOT® FOOTWEAR CARBON er tåkappen fremstillet af kulfiber. Kulfiber er et meget let og exceptionelt stærkt materiale, der gør tåkappen modstandsdygtig overfor slag og tryk. Derudover er kulfibertåkappen metalfri og hverken kulde- eller varmeledende.

Fleksibelt MASCOLAYER® sømværm for ultimativ beskyttelse

MASCOLAYER® er et tekstilsømværn, der garanterer beskyttelse mod søm og spidse genstande nedefra. Denne type sømværn er yderst fleksibelt, blødt og let, hvilket giver en god komfort i fodtøjet. Fordelene ved MASCOLAYER® sømværnet er, at fodtøjet bliver mere fleksibelt, og det yder en god beskyttelse mod kulde og varme, hvilket øger komforten for brugeren.