MASCOT® FOOTWEAR CLEAR

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR er en af MASCOTs to serier af fodtøj, der henvender sig til levnedsmiddelindustrien og andre brancher, hvor høj hygiejne og vaskbarhed er i fokus. I MASCOT® FOOTWEAR CLEAR finder du sko og sandaler med og uden sikkerhedskomponenter.

  Komfort igennem arbejdsdagen

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR giver fødderne ultimativ støtte og komfort. Skoene har et ventilerende inderfór af mikrofiber. Mikrofiber er et særdeles åndbart materiale, der giver høj komfort til fødderne gennem hele arbejdsdagen. Derudover har fodtøjet udluftningshuller, der giver fødderne mulighed for at ånde.

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - Sikkerhedssko Finvask, max. 40° C, washing maschine

  Hygiejne i fokus

  Høj hygiejne er helt afgørende i de brancher, hvor fodtøj fra MASCOT® FOOTWEAR CLEAR-serien anvendes. Derfor er sko og sandaler i denne serie velegnet til vask ved 40° C. Ved denne temperatur aktiveres en bakteriebekæmpende effekt i industrivaskeriernes sæbe, der hindrer spredning af bakterier og sikrer høj hygiejne.

  Sko og sandaler i MASCOT® FOOTWEAR CLEAR er også velegnede til vaskeriaftaler, da de er forberedt til isætning af HF-chip. Højfrekvens-chippen kan opbevare data om eksempelvis antallet af vask samt ejerskab. Chippen placeres i en skjult lomme på indersiden af sko/sandalen, hvor den ikke er til gene for brugeren.

  MASCOT® FOOTWEAR CLEAR - Skridhæmmende sål

  Funktioner, der øger din sikkerhed

  Det er vigtigt, at du står godt fast, så du ikke risikerer at glide på glatte, våde eller ujævne overflader. Både sko og sandaler i serien har skridhæmmende såler, der er testet og godkendt efter SRC. Sålmønsteret er designet, så det giver et godt greb i underlaget, og så skidt ikke har tendens til at blive siddende.

  Ud over skridsikkerhed er fodtøj i MASCOT® FOOTWEAR CLEAR også ESD-godkendt. Det betyder, at du undgår statisk elektricitet. Kontrolleret statisk elektricitet bortledes fra kroppen, og du undgår derved skader på følsomme elektroniske komponenter.

  Forskellige sikkerhedsklasser at vælge imellem

  I MASCOT® FOOTWEAR CLEAR finder du både non-safety sko samt sko og sandaler, der er certificeret efter EN ISO 20345, sikkerhedsklasse S1 eller sikkerhedsklasse S2. Fodtøj godkendt efter sikkerhedsklasse S1 og S2 har både skridhæmmende såler, tåkappe, en olie- og benzinresistent ydersål og er antistatiske. Den eneste forskel på de to sikkerhedsklasser S1 og S2 er, om fodtøjet er vandafvisende. Fodtøj godkendt efter EN ISO 20345, sikkerhedsklasse S2 er vandafvisende, og derved velegnet til længerevarende udendørs arbejde eller arbejde i våde omgivelser.