MASCOT® FOOTWEAR FIT

    MASCOT® FOOTWEAR FIT er din garanti for sikkerhedssko med en optimal pasform. Forrest i skoene er der gjort god plads til forfoden og tæerne, så de har god bevægelsesfrihed. Skoene i denne serie giver desuden en god støtte bagtil, så du nemmere står fast på ujævnt underlag og undgår at vride om. Til forskel fra traditionelle, tunge sikkerhedssko har skoene i MASCOT® FOOTWEAR FIT en lavere vægt, så du kan holde dig frisk i benene gennem en hel arbejdsdag. Som håndværker eller industriarbejder kan du helt sikkert nikke genkendende til lange arbejdsdage med gående og stående arbejde. For at aflaste dine led er skoene i MASCOT® FOOTWEAR FIT stødabsorberende, og du kan dermed passe på dine knæ, fødder og din lænd på lang sigt. Skoene er også fleksible, så de følger fodens naturlige bevægelser.

    Det er ikke kun komforten, der er fokus på i MASCOT® FOOTWEAR FIT – sikkerheden er også i top! Skoene i denne serie har komposittåkappe, der beskytter dine tæer, hvis du skulle tabe noget tungt ned over dem. Skoene er udstyret med tekstilsømværn, så du også er beskyttet mod indtrængende objekter nedefra. Det, at tåkappen og sømværnet er lavet af komposit og tekstil, gør, at skoene hverken er kulde- eller varmeledende, da de er helt metalfri. Derved undgår du, at dine fødder bliver overophedet eller nedkølet. Arbejder du i omgivelser med varme, er skoene fra MASCOT® FOOTWEAR FIT velegnede. De har nemlig en sål af PU/PU, som er varmebestandig op til 140 grader og derudover er olie- og benzinresistent. Skoene er ESD-godkendte, så du undgår elektrostatisk opladning og er sikret, at kontrolleret statisk elektricitet ledes væk fra kroppen. Dermed undgår du også skader på følsomme elektroniske komponenter. Sålen på skoene i MASCOT® FOOTWEAR FIT er skridhæmmende med SRC-godkendelse og har stigegreb, så du kan stå fast, når du har mest brug for det – både på glat underlag og højt oppe på en stige. Sålen er derudover non-marking, så du undgår at efterlade mærker på eksempelvis et nylagt gulv.

    Arbejder du i omgivelser, der kan give våde fødder, kan du også vælge sko fra MASCOT® FOOTWEAR FIT-serien, der er vandafvisende i henhold til normen. Kig efter S3-mærket for vandafvisende sikkerhedssko. Har du derimod meget knælende arbejde, og ønsker du yderligere forstærkning til dine sko, kan du vælge sko fra MASCOT® FOOTWEAR FIT med TPU-tåforstærkning. Denne tåforstærkning er et ekstra beskyttende lag forrest på skoene, som tager det værste slid, og som forlænger skoenes levetid betydeligt.